Siirry suoraan sisältöön
Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

PRIDE Mingla Med Oss:in kanssa

23.08 17:00-23:30

Vapaa pääsy

🎉🌈 Tervetuloa levittämään rakkautta ja iloa Paraisille Pride-tapahtumaan!

Perjantaina 23.8. koittaa päivä, jolloin voimme yhdessä juhlistaa monimuotoisuutta, kunnioittaa jokaisen oikeutta olla juuri sellainen kuin on ja nostaa esiin rakkautta ympärillämme. Paraisilla pitkästä aikaa järjestettävä Pride-tapahtuma lupaa unohtumattomia hetkiä ja uusia ystävyyksiä!

Ilta starttaa klo 17.00 Hunger&Törst-ravintolan edustalla rennolla piknikillä, jossa voimme yhdessä nauttia hyvästä tunnelmasta ja ihanasta seurasta. Kutsu mukaan ystäväsi ja perheesi, ota mukaan viltti ja omat eväät tai hanki herkkuja ravintolasta (Pizza -10%)!

Klo 21.30 alkaen Hunger&Törstissä alkaa bileet, kun lavalle nousee energinen cover trio Bottom Sauce! Heidän musiikkinsa saa varmasti kaikki liikkeelle ja tunnelman kattoon. Me toivotaan, että tanssitte meidän kanssa koko sielun pohjasta!

Tämä tapahtuma kunnioittaa Priden arvoja, jotka ovat meille sydämenasia. Haluamme olla osa muutosta kohti yhdenvertaisempaa ja suvaitsevampaa maailmaa, jossa jokainen voi olla ylpeästi oma itsensä.

Merkitse kalenteriisi 23.8. ja liity seuraamme levittämään rakkautta ja iloa Paraisille! Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet. 💖🏳️‍🌈

❤️ Enni & Lotta, Mingla Med Oss

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, haluat tietää lisää tai muuten vain ottaa yhteyttä, niin tavoitat meidät somessa tai osoitteesta: minglamedoss@gmail.com

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Hunger&Törst kanssa.

Tiedot

Päivämäärä:
23.08
Aika:
17:00-23:30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://fb.me/e/1Yue1smFv

Muut