Osta lahjakortti!

3 vinkkiä matkailijalle

1. Juuri nyt ei ole aika matkailla, mutta se tulee vielä. Jos sinulla on nyt varaus matkalle, pyri siirtämään se, älä peru varausta kokonaan.

2. Osta lahjakortti omaan lempihotelliisi, kivijalkaputiikkiin, ravintolaan tai muuhun hemmotteluun ja käytä se kun tämä poikkeuksellinen tilanne on ohi ja voi taas vapaammin liikkua.

3. Nyt on aika unelmoida. Haaveile kotimaan lomasta ja toteuta se kun aika on oikea.

 

Tue Paraisten yrittäjiä ostamalla lahjakortti

Tämän vaikean korona-tilanteen aikana matkailualan pienyrittäjät tarvitsevat asiakkaidensa kaiken tuen. Ostamalla lahjakortin Paraisten kaupungin yrittäjiltä ja saariston paikallisilta yrittäjiltä, tuet heitä selviämään. Tukeasi tarvitaan nyt. Osta itsellesi, perheellesi tai ystävällesi jotain hienoa, jota kannattaa odottaa kriisin päättymiseen!

Alla olevaa listaa päivitetään jatkuvasti.

Yrittäjä, mikäli haluat lahjakorttisi mukaan tälle sivulle, olethan yhteydessä visit@parainen.fi tai 0400 117 123.

Strandkrogen sijaitsee hotelli Strandbon yhteydessä Nauvon vierasvenesatamassa. Tarjoamme teille lähituottajien raaka-aineista rakkaudella valmistettua ruokaa. Lahjakortti valinnan mukaan euromääräinen.

Yhteystiedot: Minttu, minttuc@hotmail.com tai 050 366 9842

Erilaisia elämyksiä. Osta itsellesi tai ystävällesi kalastus-, purjehdus- tai kylpylälahjakortti. Tutustu valikomaan Saaristovarauksen sivuilta!

Yhteystiedot: Linkki lahjakorttikauppaan

Kelovee on suomalainen keittiötarvikkeiden ja sisustustuotteiden verkkokauppa ja kivijalkamyymälä kävelykadulla Paraisten keskustassa. Tutustu verkkokaupan valikomaan!

Yhteystiedot: Linkki Kelovee-verkkokauppaan

Hotel Stallbacken on auki ympäri vuoden. Stallbacken  on kiehtova majoituspaikka ja luonnonkaunis lomakohde Nauvon pääsaarella. Tässä lahjakortteja (voimassa 31.12.2020 saakka):

1. Saaristosafari merellä, n. 200,- 
2. Majoitus 2hh Deluxe huoneessa, kolmen ruokalajin illallinen sekä aamiainen, 240,-
3. Majoitus Standard huoneessa, aamiainen sisältyy, 155,- 

Yhteystiedot: Mikael, info@hotelstallbacken.fi, 040 486 6822

Koe saariston aidon maalaistunnelman rauhan ja terveellisen luonnon viihtyisässä Kirjaisten pikkukylässä.

Yhteystiedot: Camilla, info@kirjaiskursgard.com, 045 698 7477

Saaristopurjehdus omalla porukalla, 3h / 350,- sis. kahvit ja alv. Lisätietoja löydät nettisivuilta.

Yhteystiedot: Sami, sami@tacksamheten.fi

Hannas horisont on Utön luonnonkauniilla saarella toimiva majoitus-, kahvila- ja juhlapalveluja tarjoava elämysyritys. Osta lahjakortti vapaavalintaisella summalla tai majoituslahjakortti.

Yhteystiedot: Hanna, hanna.kovanen@uto.fi, 0400 143 814

Saariston kaunein lifestylepuoti tarjoaa hurmaavia sisustustuotteita kotiin ja mökille sekä ihanaa muotia niin  arkeen kuin juhlaankin. Osta lahjakortti tai vieraile verkkokaupassa

Yhteystiedot: Terhi, amaliashem@gmail.com, 045 1332 701

Kukkakauppa Korppoossa. Lahjakorttien lisäksi myös kukkien kotiinkuljetus Korppoossa. 

Yhteystiedot: Anna-Lena, blomtanten@gmail.com, 040 554 0072

Gullkrona myymälän valikoimasta löytyy perinteisillä käsityötekniikoilla valmistettuja, korkealaatuisia ja kotimaisia tuotteita ja huippu designia - Juuremme syvällä saariston käsityöperinteessä ja katse suunnattuna tulevaisuuteen. Tilaa lahjakortti vapaavalintaisella summalla.

Yhteystiedot: 02 454 4065 (kauppa) tai 02 454 4066 (toimisto), linkki lahjakorttikauppaan

Olemme pieni saaristolainen perheyritys, joka tarjoaa aidosti paikallisia sekä tuoreita mereneläviä vakaalla ammattitaidolla.Tilaa lahjakortti vapaavalintaisella summalla.

Yhteystiedot: info@troolen.fi

Mökkimajoitusta Turunmaan saaristossa aivan Saariston rengastien varrella. Erinomainen tukikohta vaeltajalle, pyöräilijälle ja saariston löytöretkeilijälle. Katso mökkivaihtoehdot kotisivuiltamme ja osta lahjakortti valitsemallasi summalla

Yhteystiedot: 050 342 5819,  elk@norrgardstugby.com, linkki nettisivuille

Lammastila meren äärellä, monimuotoisen luonnon ympäröimänä. Karitsoini on juuri päättynyt, toukokuussa karitsat ovat pihassa nähtävina. Päärakennuksen Bodegassa on tilakauppa missä myymme suunnittelemiamme luonnonmukaisia neuleita ja turkiksia, teemme myös mittatilaustyönä. Postioimitus. Otamme vastaan vierailiaryhmiä  kun tilanne rauhoittuu. Rannassa on ”Muumimökki” vuokrattavissa. Lahjakortti valinnan mukaan 15% alennuksella.

Yhteystiedot: linkki nettisivuille

Puutarhalta kauniit kesäkukka-ja yrttiasetelmat. Eskon verstaalta nostalgiset leikkikalut, korit, tarjottimet ym.

Yhteystiedot: Ulla ja Esko Lehtinen, 050 566 2929, linkki nettisivuille

Yleiset ehdot:

Visit Parainen markkinoi sivustoa, mutta ei vastaa sisällöstä eikä palveluiden myymisestä. Asiakassuhde muodostuu asiakkaan ja myyvän yrityksen välille. Visit Parainen ei ole asiakassuhteessa, vaan kaikki tehdyn kaupan velvoitteet ovat lahjakorttia myyneellä yrityksellä sekä asiakkaalla. Yritys sitoutuu siihen, että se noudattaa sen ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa Suomen voimassa olevaa lainsäädäntöä. Lahjakortteja myyvä yritys on tietoinen siitä, että kuluttajalla on oikeus peruuttaa etämyynnin perusteella ostetun lahjakortin tilaus 14 päivän kuluessa.