Saariston sadonkorjuujuhlan viikonloppuvinkkejä

Sadonkorjuujuhlat järjestetään joka vuosi syyskuun kolmantena viikonloppuna. Itse tapahtumat ohjelmaan ja sivustoon pääset painamalla tästä!

 • Sadonkorjuumarkkinat lauantaina 18.9.2021.
 • Avoimet tilat sunnuntaina 19.9.2021.

Syyskuu on kaunis ja lämmin kuukausi. Tämä on hyvä aika tutustua saaristoon ja yrittäjien tarjontaan. Syyskuun kolmantena viikonloppuna, lauantaina Nauvossa järjestetään perinteiset sadonkorjuumarkkinat, ja sunnuntaina avoimet tilat ympäri Paraisten saaristoa. Tässä muutamia vinkkejä mitä sadonkorjuuviikonloppuna voit tehdä.

 

 • Kahden päivän matka (yksi yö)
  Turku – Parainen – Nauvo – Korppoo – Nauvo – Parainen

  Lähde matkaan heti aamulla lauantaina, vieraile Paraisten Vanhassa Malmenissa ja kalkkilouhoksen näköalapaikalla. Jatka matkaasi Nauvoon, käy sadonkorjuumarkkinoilla ja syö lounasta markkinakojuilla. Nauvosta jatkat Korppooseen yöksi. Illallisen voit syödä paikallisessa ravintolassa, täältä löydät ravintolapäivissä mukana olevia ravintoloita.

  Seuraavana päivänä (sunnuntaina) vierailet Korppoon, Nauvon ja Paraisten avoimilla tiloilla.

 • Päiväretki
  Sadonkorjuumarkkinat Nauvossa lauantaina tai avoimet tilat ympäri saaristoa sunnuntaina Tule saaristoon päiväksi – joko Sadonkorjuumarkkinoille Nauvon torille lauantaina ja Avoimiin tiloihin ympäri saaristoa sunnuntaina. Tämä on mainio mahdollisuus tutustua paikallisiin tuottajiin, heidän tuotteisiin ja tiloihin. Sadonkorjuumarkkinoilla on joka vuosi ollut suuri valikoima tuotteita – kaikkea elintarvikkeista käsitöihin. Nauti matkallasi samalla syksyn hienoimmista ja värikkäimmistä päivistä saaristossa. 

 

Facebookissa löydät aina viimeisimmät tiedot markkinamyyjistä ja avoimista tiloista.