Nauvo

Viehättävä ja eloisa saaristoyhteisö

Nauvo on viehättävä ja eloisa saaristoyhteisö, jossa on noin 1500 asukasta

Kesällä asukkaiden määrä kuitenkin moninkertaistuu kesävieraiden saapuessa Nauvoon. Nauvo muodostuu kahdesta pääsaaresta, Lillandetista ja Storlandetista, sekä ainutlaatuisesta saaristosta, jossa on noin 3 000 saarta ja luotoa. Vuodenaikojen vaihtelut saaristossa muokkaavat elämäntapaa omalla erityisellä ja inspiroivalla tavallaan.

Nauvon keskusta

Maatalous ja matkailu ovat Nauvon tärkeimpiä elinkeinoja. Täällä tuotettavat tuotteet ja palvelut ovat varmasti hyvälaatuisia. Osa tuotteista ja palveluista sijaitsee vierassatamassa Kyrkbackenista pohjoiseen. Vierassatamalla on paljon tarjottavaa, aina merkkivaatteista savustettuun kalaan. Lämpimänä kesäpäivänä veneiden, ravintoloiden, kahviloiden ja putiikkien kirjo tuo mieleen Rivieran, kun kävelee rantaa pitkin Framnäsin suuntaan.

Paikka täynnä kulttuuria ja luontoa

Nauvossa on paljon tarjottavaa kulttuurista kiinnostuneelle. Käymisen arvoisia ovat Nauvon keskiaikainen harmaakivikirkko ainutlaatuisine vuodelta 1791 peräisin olevine Schwan-urkuineen sekä Seilin puukirkko ajalta, jolloin Seilin saari toimi spitaalisten karkotuspaikkana. Nauvon luonnosta on mahdotonta saada kyllikseen, se tarjoaa vaihtelua määrättömiin. Nauvossa on sisäsaariston rehevää maisemaa ja ulkosaariston karuja kallioita. Nauvossa on hyvä elää, asua ja työskennellä; täällä on helppo voida hyvin. Nauvo on elämäntapa.

Majoitukset Nauvossa

Tekemistä Nauvossa