Saariston talvi

Saariston talvi on monimuotoinen: luminen, harmaa ja hiljainen, kotoisa, mukava ja lämmin. Koe luonnon monet kasvot ulkona, vietä lepolomaa sisällä takkatulen ääressä hyvän ruoan ja uniikin majoituksen merkeissä. Nauti hiljaisuudesta ja katso tähtiä, katuvalot eivät sinua häiritse. Etätyöskentele, vaihda maisemaa, vaella ja rentoudu illalla saunan pehmeissä löylyissä. Tule viikonlopuksi irtautumaan arjesta ja palaa virkistyneenä kaupunkiin.

Jouluaika saaristossa

Joulun tuoksut ja tunnelma tiivistyvät tunnelmallisessa saaristossa mitä lähemmäs joulua päästään. Joulun viettäminen saarisossa on ikimuistoinen kokemus. Vuokraa oma tunnelmallinen mökki, käy tutustumassa paikallisiin joulumarkkinoihin ja tapahtumiin, nauti kulinaarisesta ruuasta ja vietä laatuaikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Tässä muutamia vinkkejä jouluajan tapahtumista saaristossa!
Vietä unohtumattoman joulun saaristolaismaisemissa! Historiallinen Seili tarjoaa täysin uniikit puitteet joulunviettoon.

Lue lisää...
Musica silenti in archipelago
28.11.2021 klo 16-18
Konsertti Nauvon kirkossa, jossa esiintyy tällä kertaa suomalaisen kansanmusiikin kenties tunnetuin duo, harmonikkataiteilija Maria Kalaniemi ja pianisti Timo Alakotila. Nämä kaksi muusikkoa ovat uranuurtajia suomalaisen uuden kansanmusiikin kentällä. Harmonikan ja pianon yhdistelmä avaa runsaasti sovituksellisia mahdollisuuksia.

Lue lisää...
11.12.2021 klo 12-16
Paikallisia myyjiä ja yhdistyksiä, joulutuotteita, käsitöitä, leivonnaisia, joulukoristeita

Lue lisää...
Joulumarkkinat, Vanha Malmi (Parainen)
Jouluspktaakkeli Nauvossa
18.12.2021 klo 10-13
Perinteinen Nauvon Jouluspektaakkeli. Paikallisten tuotteiden jouumarkkinat.

Lue lisää...