Ladataan Tapahtumat

Musicture – Lentävien kuvien säestämä konsertti

26.5.2021 / 18:00 - 23:59

 

facebook_banner.jpg

Musicture-elämyskonsertti
Musiikkiopisto Arkipelag striimaa to 25.3. klo 19 poikkeuksellisen, poikkitaiteellisen oppilaskonsertin: Oppilaiden soittama klassinen musiikki kohtaa mediataiteen, jonka pohjana ovat Turunmaan kuvataidekoulu KonsTilan taidekouluoppilaiden teokset.
Mediataide-esitys projisoidaan viidellä projektorilla erilaisille Paraisten kulttuurisalin lavalle sijoitetuille pinnoille. Tilassa liikkuvat, lentävät ja kasvavat kuvat luovat näyttämöllisen elämyksen, korostavat konsertin sisältöä ja sitovat musiikkiesitykset yhteen. Konsertin rakenne seuraa väljästi musiikinhistoriaa ja tarjoilee säveliä varhaisesta klassisesta musiikista moderniin. Konsertti kuvineen on lasten, nuorten ja aikuisten yhteinen luomus.

Animoinnista ja videomapping -teoksesta vastaa mediataiteilija ja animaatio-ohjaaja Fanni Maliniemi, joka herättää taidekoulun oppilaiden teokset henkiin lavalla. Valoista ja striimauksesta huolehtii Artturi Elovirta Innovations.

Konsertin tekemiseen osallistuu molemmista opistoista yhteensä noin 100 oppilasta. Musiikkiopisto Arkipelag ja Turunmaan kuvataidekoulu KonsTila juhlivat konsertilla molempien oppilaitosten 40-vuotista taivalta.

Kiitämme hanketta tukeneita:
Svenska kulturfonden
Alli Paasikiven säätiö
Svenska folkskolans vänner
Eugène, Elisabeth och Birgit Nygréns stiftelse
William Thurings stiftelse
Paraisten kaupunki

Lisätietoa: arkipelagmusik.fi/portfolio/musicture
LIVESTREAM: https://youtu.be/Qt16xMDj6-k

Tiedot

Päivämäärä:
26.5.2021
Aika:
18:00 - 23:59
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://arkipelagmusik.fi/portfolio/musicture