Ladataan Tapahtumat

Pääsiäispuu 2022

28.3.2022 - 29.4.2022

 

pasktrad6_LL.JPG

Pääsemme nyt jo kolmatta vuotta iloitsemaan pääsiäispuista ja tänä vuonna kaikilla kunta-alueilla. Kaikki voivat osallistua omilla pääsiäiskoristeillaan, ja pyrimme säästämään kaikki pääsiäiskoristeet vuodesta toiseen, jotta puista tulisi joka vuosi entistä kauniimpia. Olemme yllättyneet iloisesti siitä, että niin moni haluaa osallistua, ja toivomme, että myös sinä haluat tulla mukaan tänä vuonna.
Voit askarrella pääsiäismunia kotona keittiön pöydän ääressä, kellarissa, työpaikallasi, kyläyhdistyksessäsi, koululuokallasi, naapureidesi kanssa tai missä tahansa yhdistyksessä.
Askarteluvinkkejä pääsiäismunien valmistamiseen löydät sivulta taitoaboland.fi ja kulturelli.fi

Näin osallistut:
Valmista värikkäitä, sään ja tuulen kestäviä pääsiäismunia (esimerkiksi huovuttamalla, neulomalla, rakentamalla puusta tai askartelemalla pahvista). Tärkeää on, että munissa on jonkinlainen ripustuskoukku tai -silmukka.
Voit myös hakea pieniä pääsiäismunien materiaalipusseja Rantatien Gullkronan kaupan ulkopuolelta tai Vanhan Malmin Lukkarinkujan käsityökeskuksesta.
Jos teet useampia munia, yhdistä ne 1,5–2 metrin pituiseksi köynnökseksi, niin ne on helpompi ripustaa puuhun.

Paraisilla keräämme pääsiäismunat etukäteen. Voit tuoda munia Paraisten kirjaston ulkopuolella olevaan laatikkoon 7.–8.4. klo 10–17.
Nauvossa, Korppoossa ja Iniössä pääsiäismunia saa käydä ripustamassa puihin vapaasti 13.4. alkaen. Houtskarissa pääsiäismunia voi ripustaa yhteiseen puuhun jo 8.4. alkaen.
Tämän jälkeen pääsiäispuita voi ihailla huhtikuun loppuun saakka.

Löydät pääsiäispuut täältä:

 • Parainen: Kaupungintalo, Violan puisto (pääsiäismunia kerätään kirjaston ulkopuolelle 7.–8.4. klo 10–17, puut koristellaan 13.4.
   
 • Nauvo: Kunnantupa (voit ripustaa pääsiäismunia 13.4. alkaen) ja Kyrkbackens skola
   
 • Korppoo: Skärgårdshavets skola ja Ulkosaariston koulu (voit ripustaa pääsiäismunia 13.4. alkaen)
   
 • Houtskari: Vanhaa kirjastoa vastapäätä (voit ripustaa pääsiäismunia 8.4. alkaen)
   
 • Iniö: Iniö skola (voit ripustaa pääsiäismunia 13.4. alkaen

Tiedot

Alkaa:
28.3.2022
Loppuu:
30.4.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://fb.me/e/4rTkilKYa