Ladataan Tapahtumat

Purjehdus Pyhän Olavin reitillä Nauvosta Sottungaan

16.8.2022 - 17.8.2022

 

tacksamheten.jpg

Elokuussa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus kulkea Pyhän Olavin reittiä purjehtien perinteisellä puisella Storbåtilla Nauvosta Sottungaan Ahvenanmaalle. Reitti kulkee Brunskärin kautta ja pääset tutustumaan tuntemattomampaan osaan saaristoamme. Lähtöpaikkana on Nauvon kirkonkylä, jonka keskellä kohoaa Pyhän Olavin kirkko, ja perinteisen Storbåten Tacksamhetenin kyytiin noustaan kylän satamasta. Ensimmäisen päivän aikana purjehditaan pienelle Brunskärin kyläsaarelle Kihdin laidalla. Brunskärillä on asuttu keskiajasta alkaen ja saaren tarinat kertovat Kökarin munkkien vierailleen täällä saarnamatkoillaan. Lisää saaresta kuulemme opastetulla kierroksella. Brunskärillä yövytään paikallisen kyläyhdistyksen vierasmajoissa. Aamiaisen jälkeen jatkuu purjehdus kohti Sottungaa Ahvenanmaan saaristossa. Sottunga on Suomen pienin kunta, jossa on alle 100 asukasta. Täällä yövymme mökkimajoituksessa. Sottungasta vaellus jatkuu kohti Långnäsiä ja Lemböteä.

Matkan hinta on 275 €/henkilö. Hintaan sisältyy purjehdukset, majoitukset, lounaat purjehduksen aikana, illallinen, opastus ja aamiainen Brunskärillä sekä alv.

VARAUS: https://saaristovaraus.bookingonline.fi/stable/tapahtuma.jsp?teema_id=2030&id=35518-37880&pvm=16.08.2022&tid=2762371

Kohtuus. Kestävyys. Toivo. Viestipyhiinvaellus 2022.
Tule mukaan kesän 2022 vaikuttavimpaan vaellustapahtumaan. Voit osallistua yksittäiselle vaellusosuudelle tai liittyä mukaan pidemmäksi aikaa. Pyhän Olavin reittien kautta se kytkeytyy pohjoismaisiin historiallisiin pyhiinvaellusreitistöihin. Tulemalla mukaan olet osa laajempaa sukupolvien ketjussa kulkevaa kohtuuden kulttuurin liikettä. Olet kohtuuden, kestävyyden ja toivon matkalla.

Tiedot

Alkaa:
16.8.2022
Loppuu:
18.8.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://stolavwaterway.com/blogg/stafettvandring-2022/