Siirry sisältöön

Joogaretriitti, YamaMama, Korppoo

Joogaretriitti, YamaMama, Korppoo

Joogaa ja hyvää ruokaa upeassa Korppoon saaristossa! Koe kaunis ja rauhoittava Turun saaristo joogin silmin.
Joogaretriitit kodikkaassa boutique hotellissa, Hotel Nestorissa 2–5 HH:ssa. Käytössäsi on myös hotellin sauna, jacuzzi sekä hotellin yksityisranta joka sijaitsee 500 m hotellilta. Rannalla voit pulahtaa mereen tai vain istua laiturilla tai kallioilla hengittämässä rauhoittavaa meri-ilmaa.

Retriitin ruokailu on elämys. Huippukokki chef William Hellgren tarjoilee meille herkkuruokaa omassa Nestor's Back Pocket ravintolassaan. Viikonlopun retriittimme alkaa perjantai-iltapäivällä klo 17:00 yhteisellä päivällisellä ja lopetamme sunnuntaina brunssiin n. klo 11:30.

Retriitin emäntänä sekä joogatuntien ohjaajana toimii kokenut joogaohjaaja Carina Pitkänen, YamaMama. Aloitamme aamun dynaamisella Hatha-joogalla ja illalla rauhoitumme lempeään Yinjoogaan. .

Bonuksena, tai mansikkana kakun päällä, pääset shoppailemaan paikallisten yritysten (Amalias Hem, Nomad Home sekä Niinmun design) valikoimia retriittialennuksilla.

Pidämme retriittejä elokuusta toukokuulle, kesällä siis tauko. Mutta ei hätää! Carinan Pop-Up Kesäjoogatunneille voi osallistua Korppoossa myös kesä- ja heinäkuussa.

Suuntaa siis sisäinen joogisi saaristoon! Löydät päivämäärät, hinnat ja tarkemmat aikataulut kotisivuiltamme.
Namaste, Carina & William

Kuvat
Hotel NestorHotel Nestor
×
1/12
2/12
3/12
4/12
Hotel Nestor
5/12
6/12
Hotel Nestor
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12
Vieritä ylös