Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

PRIDE med Mingla Med Oss

23.08 17:00-23:30

Gratis

🌈🎉 Välkommen med och sprid kärlek och glädje under Pargas Pride!

Fredagen den 23 augusti är dagen då vi tillsammans kan fira mångfalden, respektera varje persons rätt att vara precis den hen är och lyfta fram kärleken runt omkring oss. Pargas Pride ordnas äntligen igen efter en lång paus och lovar oförglömliga stunder och nya vänskaper!

Kvällen börjar klockan 17.00 framför restaurangen Hunger&Törst med en avslappnad picknick där vi tillsammans kan njuta av god stämning och underbart sällskap. Bjud med dina vänner och familj, ta med en filt och egna godsaker eller köp något gott från restaurangen (Pizza -10%)!

Klockan 21.30 börjar festen på Hunger&Törst när den energiska covertrion Bottom Sauce intar scenen! Deras musik får alla att röra på höfterna och glädjen att stiga till taket. Vi hoppas att du dansar med oss av hela ditt hjärta!

Det här evenemanget respekterar Pridens värderingar, som är mycket viktiga för oss. Vi vill vara en del av förändringen mot en mer rättvis och tolerant värld, där var och en kan vara stolt över sig själv.

Sätt 23 augusti i din kalender och kom med oss för att sprida kärlek och glädje till Pargas! Du är välkommen precis som du är. 💖🏳️‍🌈

❤️ Enni & Lotta, Mingla Med Oss

Om du är intresserad av samarbete, vill veta mer eller bara komma i kontakt med oss, så når du oss på sociala medier eller via e-post: minglamedoss@gmail.com

Evenemanget ordnas i samarbete med Hunger&Törst.

Detaljer

Datum:
23.08
Tid:
17:00-23:30
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
, ,
Webbplats:
https://fb.me/e/1Yue1smFv

Annan