Hoppa till innehåll
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kulturens VIP-klubb

24.01 18:00-19:00

Är du konst- och kulturintresserad? Nyfiken på olika sorts kultur? Vill du uppleva nya konstformer och dela dina upplevelser med någon? Hör du till dem som känner att det bara inte blir av att delta eller är du en riktig storkonsument av konst och kultur? Då är Kulturens VIP-klubb just för dig!
En första träff hålls i Pargas bibliotek för intresserade den 24.1 kl 18. Intresseanmälan kan också göras via e-post till lisa.taulio@pargas.fi om man inte kan delta under träffen. Under den första träffen bollar vi idéer för kommande program mm.
VIP-klubben träffas enligt överenskommelse, går tillsammans på utställningar, konserter, föreställningar och sammanstrålar antingen före eller efter över en kopp kaffe, te eller ett glas vin för att dela upplevelserna och kanske träffar en konstnär, författare, musiker, dansare eller liknande. Programmet planeras tillsammans, man behöver inte delta alla gånger utan enbart när det intresserar och man har tid. Inträdesavgifter och biljetter betalas själv av var och en. Vi kommer att röra oss i huvudsak i området Pargas-Åbo. VIP klubben är tvåspråkig och ordnas av Pargas kultur.

Detaljer

Datum:
24.01
Tid:
18:00-19:00
Evenemang Kategorier:
, , ,
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://fb.me/e/3iPTWgtVQ

Annan

Plats

Paraisten kirjasto / Pargas bibliotek
Rantatie 28 / Strandvägen 28
Parainen / Pargas, 21600
+ Google Map