Pop-Up Picknick längs Skärgårdens Ringvägar: Fira Lilla Ringvägens 20-årsjubileum med oss!

DSCF2360

Lilla Ringvägen fyller 20år,

dax för pop-up picknick!

Fira att Lilla Ringvägen fyller 20 år med oss genom att delta i vår spännande sommarkampanj. Vi vill lyfta fram företag kring Skärgårdens Ringvägar genom att tillsammans skapa en unik upplevelse för både besökare och deltagande företag denna sommar. Vi utlyser därför en pop-up picknick-kampanj, med start 12.5.2023 då Lilla Ringvägen börjar trafikera, och i vilken besökare kan vinna fina priser!

Vi efterlyser därför minst 20 företag, föreningar eller privatpersoner som vill skapa en pop-up picknick plats runt Skärgårdens Ringvägar där besökare kan njuta av en härlig spontan picknick i en avkopplande miljö.

Foto: Juho Kuva

Genom att delta i vår kampanj kommer du att öka synligheten för ditt företag och få chansen att visa upp dina produkter och tjänster för en bredare publik.

OBS! Även privatpersoner och föreningar kan delta.
Vi ser fram emot att samarbeta med er för att göra denna kampanj till en succé! Svara på vår enkät via länken under för att delta i detta spännande projekt. Tillsammans kan vi skapa en minnesvärd upplevelse denna sommar för våra ringvägsbesökare och på så sätt fira att Skärgårdens Ringvägs lillasyster Lilla Ringvägen fyller 20 år.

Foto: Juho Kuva