Köp presentkort!

3 tips till resenären

1. Just nu är inte en bra tid att resa, men en bra tid kommer ännu. Om du har bokat en resa, försök att flytta den istället för att avboka den helt.

2. Köp ett presentkort till ditt favorithotell, butik, restaurang eller annan aktivitet och använd det senare då vi kan röra oss friare igen.

3. Fortsätt att drömma om en resa i hemlandet och åk på den då tiden är rätt.

Stöd Pargas företagare genom att köpa presentkort

Under den här svåra koronatiden behöver resebranschens småföretagare allt stöd de kan få. Genom att köpa ett presentkort av Pargas stads och skärgårdens lokala företagare stöder du dem att klara denna situation bättre.

Listan nedan uppdateras kontinuerligt.

Företagare, om du vill ha ditt presentkort med på den här sidan ber vi dig kontakta oss på visit@pargas.fi eller 0400 117 123.

Strandkrogen ligger vid Hotell Strandbo i Nagu gästhamn. Vi erbjuder mat producerad med kärlek och av närproducerade råvaror. Presentkort med valfri summa. 

Kontaktuppgifter: Minttu, minttuc@hotmail.com tai 050 366 9842

Olika upplevelser. Köp ett presentkort till fiske, segling eller spa åt dig själv eller en vän.

Kontaktuppgifter: Länk till presentkorten

Kelovee är ett finskt företag som säljer köksredskap och inredningsprodukter i både sin webbshop och fysiska butik i Pargas centrum. Bekanta dig med webbshoppens utbud! 

Kontaktuppgifter: Länk till Kelovee-webbshop

Hotel Stallbacken är öppet året om. Stallbacken är en fin övernattningsplats och ett naturvackert område på huvudön Nagu. Här några exempel på presentkort (i kraft t.o.m. 31.12.2020): 

1. Skärgårdssafari på havet, ca 200,- 
2. Övernattning 2 personer i Deluxerum, tre rätters middag och frukost, 240,-
3. Övernattning i Standardrum, frukost ingår, 155,- 

Kontaktuppgifter: Mikael, info@hotelstallbacken.fi, 040 486 6822

Känn på skärgårdens äkta lantkänsla, lugn och fina natur i den lilla hemtrevliga byn Kirjais. 

Kontaktuppgifter: Camilla, info@kirjaiskursgard.com, 045 698 7477

Skärgårdssegling med egen grupp, 3h / 350,- inkl. kaffe och moms.  Mer info på hemsidan.

Kontaktuppgifter: Sami, sami@tacksamheten.fi

Hannas horisont hittar du på den naturvackra ön Utö. Hannas horistont har övernattning, café och festtjänster. Köp ett presentkort med valfri summa eller ett övernattningspresentkort.  

Kontaktuppgifter: Hanna, hanna.kovanen@uto.fi, 0400 143 814

Skärgårdens vackraste lifestylebod erbjudar fina inredningsprylar till hemmet eller stugan samt mode till både vardag och fest. Köp ett presentkort eller besök webbshoppen

Kontaktuppgifter: Terhi, amaliashem@gmail.com, 045 1332 701

Blombutik i Korpo. Förutom presentkort finns också möjlighet till hemleverans i Korpo. 

Kontaktuppgifter: Anna-Lena, blomtanten@gmail.com, 040 554 0072

I Gullkrona butik finns produkter gjorda med traditionell handarbetsteknik, produkter som är av hög kvalitet och inhemska samt designprodukter. Beställ ett presentkort med valfri summa.  

Kontaktuppgifter: 02 454 4065 (butik) tai 02 454 4066 (kontor), länk till presentkorten

Vi är ett litet familjeföretag i skärgården som erbjuder lokala och färska fisk och skaldjur. Beställ ett presentkort med valfri summa.  

Kontaktuppgifter: info@troolen.fi

Stugor i Åbolands skärgård alldeles invid Skärgårdens ringväg. Den ypperliga basen för vandrare, cyklister och andra upptäcktsresande. Bekanta dig med de olika alternativen till stuginkvartering på vår hemsida och köp ett presentkort med valfri summa.

Kontaktuppgifter: 050 342 5819,  elk@norrgardstugby.com, länk till hemsidan

Fårfarm omringad av naturens mångfald, invid havet. Lamningen är förbi, i maj skuttar lammen kring huset. I huvudbyggnadens Bodega finns gårdsbutiken med naturnära designprodukter av ull och skinn. Även måttbeställning. Leverans per post. Vi tar emot gäster då situationen lugnar sig. I stranden finns "Muminhuset "att hyra. Gåvokort enlingt urval till 15% rabatt.

Kontaktuppgifter: länk till hemsidan

Vackra arrangemang av sommarblommor och örter. Nostalgiska leksaker, korgar, brickor etc.

Kontaktuppgifter: Ulla och Esko Lehtinen, 050 566 2929, länk till hemsidan

Allmänna villkor:

Visit Pargas marknadsför sidan men ansvarar inte för innehållet eller försäljning av tjänsterna. En kundrelation skapas mellan kunden och företaget som säljer sin tjänst. Visit Pargas är inte en del av denna kundrelation, utan allt ansvar är hos företaget som säljer presentkort och hos kunden. Företaget förbinder sig till att följa Finlands lagstiftning i sitt och kundens avtalsförhållande. Företaget som säljer presentkort är medvetet om att konsumenten med anledning av distansförsäljning har rätt att annullera sitt köp inom 14 dagar.