Köp presentkort!

3 tips till resenären

1. Just nu är inte en bra tid att resa, men en bra tid kommer ännu. Om du har bokat en resa, försök att flytta den istället för att avboka den helt.

2. Köp ett presentkort till ditt favorithotell, butik, restaurang eller annan aktivitet och använd det senare då vi kan röra oss friare igen.

3. Fortsätt att drömma om en resa i hemlandet och åk på den då tiden är rätt.

Stöd Pargas företagare genom att köpa presentkort

Under den här svåra koronatiden behöver resebranschens småföretagare allt stöd de kan få. Genom att köpa ett presentkort av Pargas stads och skärgårdens lokala företagare stöder du dem att klara denna situation bättre.

Listan nedan uppdateras kontinuerligt.

Företagare, om du vill ha ditt presentkort med på den här sidan ber vi dig kontakta oss på visit@pargas.fi eller 0400 117 123.

Allmänna villkor:

Visit Pargas marknadsför sidan men ansvarar inte för innehållet eller försäljning av tjänsterna. En kundrelation skapas mellan kunden och företaget som säljer sin tjänst. Visit Pargas är inte en del av denna kundrelation, utan allt ansvar är hos företaget som säljer presentkort och hos kunden. Företaget förbinder sig till att följa Finlands lagstiftning i sitt och kundens avtalsförhållande. Företaget som säljer presentkort är medvetet om att konsumenten med anledning av distansförsäljning har rätt att annullera sitt köp inom 14 dagar.