Laddar Evenemang

Adventspromenad på Gamla Malmen i Pargas

2.11.2021 / 12:00 - 13.1.2022 / 12:00

 

Adventpromenad 2021.jpg

Gamla Malmens adventskalender 2021
Även i år ordnar invånarföreningen Gamla Malmen i Pargas en adventskalender på Gamla Malmen. Det som är nytt för i år är att föreningen kommer att anordna en tävling i samband med adventskalendern. Tio företag deltar i tävlingen genom att föremål som tillhör företagen placeras i tio kalenderfönster fram till den 15 december. Företagen är Hunger & Törst, Mon Ami, Matmalmen EVA, Tre Små Rum, Kelovee, City Gold, Archipelago Design, Gullkrona, Booklet och Nicolas & Nicolina.

Kalendern och tävlingen fungerar på följande sätt:
1. Med start den första advent (28.11) öppnas en adventslucka varje dag i något av husen på Gamla Malmen.
2. På den bifogade kartan kan man se var luckorna kommer att öppnas men inte i vilken ordning de öppnas. Det betyder att man får strosa runt lite på Gamla Malmen för att hitta luckorna.
3. Från och med den 28 november fram till den 15 december finns det tio föremål i tio olika fönster som hör ihop med de företag som medverkar. Det finns alltså inte ett föremål i varje lucka.
4. När du tror dig ha hittat ett föremål som hör ihop med ett visst företag ska du bege dig till det företaget och ange vilket föremål och vilken lucka (samt dina kontaktuppgifter) som hör ihop med det företaget. Du skriver ner informationen på en lapp och lägger den i en låda som finns vid företagets disk.
5. Den 17 december dras vinnarna vid varje företag och vinnarna meddelas därefter när och var de kan hämta sin vinst.
Lägg märke till att du även hittar kartan över adventskalender-området och instruktionerna för tävlingen på Gamla torgets anslagstavla samt på vår hemsida gamlamalmen.com. Följs oss även gärna på Facebook och Instagram!
Med önskan om en fröjdefull jultid,
Gamla Malmens invånarförening

Detaljer

Börjar:
2.11.2021 / 12:00
Slutar:
13.1.2022 / 12:00
Evenemang Kategori:
Webbplats:
gamlamalmen.com