Laddar Evenemang

Bio Sydväst – Annette

14.3.2022 / 19:00 - 21:30

 

annette_3_ret_hd.jpg

Annette
Ensi-ilta: 29.12.2021
Ikäraja: K12
Pituus: 2h 20min
Ohjaus: Leos Carax
Näyttelijät: Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg
Genret:Draama, Musikaali

Näytökset:
14.3 klo 19.00 Kulttuursali, Parainen

Cannesissa parhaana ohjaajana palkitun Leos Carax’n uutuus on häpeilemättömän melodramaattinen, absurdi ja fantastinen satu, jossa on ohjaajan varhaistyön Pont Neufin rakastavaiset (1990) taianomaista kauneutta ja Holy Motorsin (2012) villiä sekopäisyyttä. Popin kulttiyhtyeen Sparksin oudot ja ihanat sävelet kuljettavat mielen pimeälle puolelle syöksyvää, ylenpalttista rock-oopperaa.

Henry McHenry (Adam Driver) on kiistanalainen stand up -koomikko, jonka rakastettu on kaikkien palvoma oopperatähti Anne (Marion Cotillard). Siinä missä Annea kuljetetaan limusiinilla enkelten kaupungin loisteliaimmille areenoille, Henry kaahaa moottoripyörällään laitakaupungin räkäisille pikkuklubeille esittämään omaa showtaan.

Henry valmistautuu esityksiinsä kuin nyrkkeilijä otteluun. Lavalla hänestä kuoriutuu Andy Kaufmanista muistuttava äkkiväärä ja anarkistinen nero, joka performanssissaan etsii yhä uusia tapoja loukata yleisöään.

Marion Cotillard tulkitsee herkästi viihdeteollisuuden raadollisuuteen ja puolisonsa hulluuteen hukkuvaa oopperatähteä. Annen ja Henryn tytär, Annette, osoittautuu poikkeuksellisen lahjakkaaksi – kyseessä on erityislapsi sanan kaikissa mahdollisissa merkityksissä.

TRAILER

Detaljer

Datum:
14.3.2022
Tid:
19:00 - 21:30
Evenemang Kategori:
Webbplats:
parainen.fi/biosydvast