Siirry suoraan sisältöön

Suodattimet

Changing any of the form inputs will cause the list of events to refresh with the filtered results.

Kesäretkelle ut i naturen!

Sukellamme kieleen luonnon kautta ja tutkimme luontoa sanojen avulla. Retki on suunnattu 5–10-vuotiaille lapsille oman aikuisen kanssa. Osallistujat voivat puhua suomea, ruotsia tai molempia. Ilmoittautumislomake: https://forms.gle/jbYXcwCbeWN4mxD38 Åbolands naturskola ja Paraisten luonnonsuojeluyhdistys järjestävät retken yhteistyössä.

Vapaa pääsy

PopRock-Kören:in kesäkonsertti

PIUG Kultursal Skolmästargränd 5, Pargas

35 hengen kuoro esittää poppia ja rokkia englanniksi, ruotsiksi ja suomeksi (Coldplay, Uriah Heep, Lady Gaga, Ultra Bra, The Beatles, Ted Gärdestad, Juice Leskinen, ym) Riddo Ridbergin johdolla. Liput: 20€ (sis. palv.maksu) -www.netticket.fi - Kaupunkitalo, Parainen - Booklet kirjakauppa, Parainen - Luckan, Turku

20€

Bike Trial Finland ry Suomen Cup #1

Bike Trial Finland ry Levontie 134, 21600

Bike Trial Finland ry & Team Velo Cycling järjestää lauantaina 8.6.2024 Trial pyöräilyn Suomen Cup Paikka : Levontie 134,21600 Parainen Aika : 12.00 Kilpailun yhteydessä buffet.

Eddie & The Fenders Suntissa!

Lauantai-iltana 8.6. Suntissa kajahtaa ilmoille parasta suomalaista rautalankaiskelmää eli Agentsin ja Topi Sorsakosken parhaimpia hittejä Eddie & The Fendersin toimittamana.

Vapaa pääsy

Pihakirppisralli

Olika platser

Pihakirppisralliin voi osallistua yksityishenkilöt ja yhdistykset omilla pihakirppiksillään. Kaikki pihat merkitään karttaan. Vierailijat voivat kartan avulla kierrellä useampia pihakirppiksiä päivän aikana. Pihakirppisrallin aikana voit myös tarjota muutakin toimintaa. Aiemmissa kirppisralleissa on ollut mukana muun muassa kahviloita joissa gluteenittomia leivoksia tai RAW-food kakkuja sekä pop up -ravintoloita useaan makuun. Mitä enemmän valikoimaa, sitä parempi!

Tulkaa mukaan kaikki 2012-2017 syntyneet Käsipalloleirille

Mukaan voi tulla vaikka ei harrasta käsipalloa. Hinta 120 € Viimeinen ilmoittautumispäivä 10.5.2024 Sis. lounaan ja välipalan Sisaralennus – 40 € Ilmaispaikkoja lapsiperheille, joissa haasteellinen taloudellinen tilanne! Paikkoja rajoitetusti Ohjattua toimintaa. Käsipalloa, leikkiä ja vapaa-aikaa, myös ulkona. Mukaan voi tulla vaikka ei harrasta käsipalloa. Info pifhandboll.info@gmail.com pargasif.fi/handboll

120€

Nauvon kirkko ja sen soittimet

Kirkon opastus, jossa päähuomio sen erityislaatuisissa soittimissa, Schwan-urut 1700-luvulta, flyygeli 1800-luvulta ja uusi 1700-luvun mallin mukaan rakennettu cembalo. Ei ennakkoilmoittautumista. Lähtö kirkonportilta. Järj: Saaristo-oppaat

10€

sayYes Suntissa!

Lauantaina 15.6. klo 19:00 Suntin lavan valtaa sayYes! Kyseessä on nelihenkinen akustinen yhtye, joka muovaa sekä popin, rockin ja metallin klassikoita että uudempia kappaleita tunnelmallisiksi, yllättäviksi ja viihdyttäviksi versioiksi.

Vapaa pääsy