Siirry suoraan sisältöön

Pieni Rengastie

Tutustu henkeäsalpaavaan saaristoon Pienen Rengastien avulla, täydellinen matkakohde päiväksi tai pariksi.
Pieni Rengastie on avoinna 10.5 – 8.9.2024

Pieni Rengastie täytti 20 vuotta vuonna 2023!

Tervetuloa Pienelle Rengastielle kokemaan unohtumattoman matkan henkeäsalpaavan suomalaisen saariston läpi.

Majoitukset, ravintolat ja aktiviteetit Pienen Rengastien varrella

Pienellä Rengastiellä vierailijat löytävät monia majoitusvaihtoehtoja perinteisistä suomalaisista mökeistä hotelleihin ja majataloihin. Palvelut, kuten polkupyörä- ja kajakkivuokraus, matkailuneuvonta ja lähikaupat ovat myös saatavilla matkasi mukavuuden takaamiseksi. Ruokailun osalta reitti tarjoaa valikoiman ravintoloita, jotka tarjoavat perinteistä suomalaista ruokaa ja paikallisia herkkuja.

Pieni Rengastie on lyhyempi versio suositusta Rengastiestä, joka vie sinut maisemalliselle matkalle viiden kaupungin läpi: Turun, Raision, Naantalin, Paraisten ja Kaarinan.

Kuva: Gustav Ramberg / Visit Seili

Koe henkeäsalpaava Pieni Rengastie: täydellinen 2 päivän pyöräretkeä varten

Pituudeltaan 120 km, joista 100 km on ajomatkaa ja kolme lauttaylitystä sisältäen, Pieni Rengastie on mahdollista ajaa autolla yhdessä päivässä tai pyörällä parissa päivässä. Suositeltu aika tälle reitille on 1-2 päivää, jolloin voit nauttia upeista näkymistä rauhallisessa tahdissa.

Suurin osa reitistä kulkee kuvauksellisilla saarilla, joista vain kolmasosa kulkee kaupunkien läpi. Matkan varrella kohtaat 15 ympärivuotisesti asuttua saarta ja useita autioita, tarjoten ainutlaatuisen näkymän suomalaiseen saaristolaiselämään.

Pieni Rengastie on avoinna 10.5 - 8.9.2024.

Pieni Rengastie on avoinna 10. toukokuuta - 8. syyskuuta 2024, ja sen suositeltu matka-aika on 2 päivää. Älä jää paitsi tilaisuudesta kokea Turun saaristo Pienen Rengastien kautta. Aloita matkasuunnitelmiesi tekeminen jo tänään!