Hjalmar´s Restaurant & Pub

Hjalmar´s Restaurant & Pub

Hjalmar’s on viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Turun saaristossa, Korppoon ydinkeskustassa. Ravintola tarjoaa paikallisista raaka- aineista valmistettuja kala – annoksia, maukkaita pihvejä sekä herkullisia salaatteja, erikoisruokavalioita unohtamatta. Laajaa valikoimaamme täydentävät pizzat ja hampurilaiset.
Lounasta saa arkipäivisin ja viikonlopun suosituksista löytyy aina herkullisia vaihtoehtoja à la carte listan ohella. Ravintolamme on myös tunnettu hyvästä olut- ja siideri valikoimastaan sekä vaihtuvista viineistään.
Kunniamme on tarjota asiakkaillemme, sekä paikallisille että muualta tuleville, hyvää, enimmäkseen paikallisista raaka-aineista tehtyä ruokaa ryyditettynä ystävällisellä palvelulla.

Teimme Hjalmar’sista koko perheen ravintolan, minne on helppo tulla isommallakin porukalla ruokailemaan, unohtamatta lemmikkiäkään.Toki voit poiketa meille yksinkin, joko lounaalle tai viettämään iltaa hyvän ruoan ja huolellisesti valikoitujen juomien äärellä myös talvi- aikaan.

Kuvat
Lokalt fiskHjalmar´s restaurangBig Catch hamburgare måltidá la carte matHjalmar´s ligger i Stabshuset -byggnad i Korpo centrum
×
1/5
Lokalt fisk
2/5
Hjalmar´s restaurang
3/5
Big Catch hamburgare måltid
4/5
á la carte mat
5/5
Hjalmar´s ligger i Stabshuset -byggnad i Korpo centrum