Siirry suoraan sisältöön

Saariston Rengastie

Saariston rengastie on koko perheen upea kokemus. 250 km pitkä reitti on kierrettävissä matka-autolla, autolla, pyörällä tai kävellen. Reitti on usein vilkas, emmekä suosittele sen kiertämistä pyörällä perheen nuoremmille.
Koko reitti on kierettävissä 10.5 – 8.9.2024 mutta saaristo on auki ympäri vuoden!

Kuva: Juho Kuva

Saariston rengastien majoitukset, ruokaelämykset, nähtävyydet ja aktiviteetit

Rengastien varrella löytyy paljon aktiviteetteja, ravintoloita ja majoitusta. Saariston pääsaarten kulttuuri- ja luontoelämystarjonta on kokemus itsessään. Jos mahdollista, varaa aikaa ja poikkea reitin varrelta saariston ulkosaariin ja koe aivan erilainen maailma!  

Saariston rengastien lisäksi alue tarjoaa Pienen rengastien muodossa lyhyempi, 150 kilometrin saaristo- ja maaseutuelämystä 

Kuva: Juho Kuva

Tie veden yli 

Saariston rengastie kahdeksalla maantielautoilla ja lukemattomilla silloillaan tarjoaa kokemuksen saaristolaisen arjesta, saarikulttuurista ja elämäntavasta kaukana kaupungin hektisyydestä. 

Pidennä viipymääsi ja poikkea maailman kauniimmassa ja saari-rikkaimmassa ulkosaaristossa! Esimerkiksi Utön majakkasaari ja Jurmon saari ovat loistavia retkikohteita

Saariston rengastie on kokonaisuudessaan kierrettävissä 10.5. - 8.9. 2024. Saaristo ja koko reitti paitsi laivayhteys Houtskarista Iniöön on silti auki ympäri vuoden, tervetuloa!