Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku

Turkua kutsutaan usein ”pikku-Pariisiksi” sen kauniin joen, ravintoloiden, kahviloiden ja tyylikkäiden liikkeiden vuoksi. Nauti kauniista näkymästä Aurajoelle yöpyessäsi Radisson Blu Marina Palace Hotel, Turku -hotellissa.

Turussa sijaitsevan hotellimme ensiluokkainen sijainti takaa upeat näkymät joella oleviin laivoihin, ja lisäksi hotellissa on 184 tyylikästä huonetta ja sviittiä, jotka tarjoavat useita ylellisiä ja viihtyisiä mukavuuksia, kuten ruhtinaallisen unikokemuksen sekä ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

Nauti herkullisista aterioista hotellimme omassa Grill it! Marina -ravintolassa. Innoittava sekoitus paahdettuja puuhiilen aromeja ja raikkaita skandinaavisia ainesosia tekee jokaisesta vierailusta Grill it! Marina -ravintolassa erikoislaatuisen.

Aulamme on kuin oma olohuone keskellä kaupunkia. Siellä voit rentoutua kaupungin ja luonnon kohtaamispisteessä. Terassimme baareineen on myös oivallinen paikka jokirannan elämän seuraamiseen ja raikkaiden juomien nauttimiseen. Olemme myös kaupungin ykköskohde jopa 600 vieraan yksityisten ja yritystapahtumien järjestämispaikaksi.

Kun et ole tutustumassa nähtävyyksiin, koe Radisson Blu 360 asteen palvelufilosofia. Hyödynnä moderneilla kuntoilulaitteilla varustettu kuntoilutilojamme sekä rentoudu saunassamme.

Kuvat
Riverview RoomRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku exteriorRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku lobbyRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku restaurant Grill it! MarinaRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku meeting room LibraryRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku conference roomsRadisson Blu Marina Palace Hotel Turku riverside terrace
×
1/7
Riverview Room
2/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku exterior
3/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku lobby
4/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku restaurant Grill it! Marina
5/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku meeting room Library
6/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku conference rooms
7/7
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku riverside terrace