Siirry suoraan sisältöön

Korppoo

Anna luovuutesi kukkia ja uppoudu Korppoon kukoistavaan taide- ja kulttuurielämään. Luonnon kauneus tarjoaa inspiraatiota jokaisella askeleella.

Korppoo on paikka loputtomille mahdollisuuksille ja inspiraatiolle

Yli 2000 saarella ja luodolla Korppoon luonto on todella henkeäsalpaava. Vihreistä maaseutumaisemista karuihin saariston erämaihin, täältä löytyy jotain kaikille. Suurin saari, Kyrklandet, ja toiseksi suurin, Norrskata, ovat vain alkusoittoa matkallesi. Kävele luontopoluilla, vieraile historiallisessa harmaakivikirkossa tai uppoudu Korppoon rikkaaseen kulttuuriperintöön, saaristomuseossa tai Saaristokeskus Korpoströmissa. 

Mikä todella erottaa Korppoon muista kohteista, on sen kukoistava taide- ja kulttuurielämä. Tapahtumat kuten Korppoo Sea Jazz, joka esittelee maailmankuuluja jazz-muusikoita, ja Korppoon taiteilijaresidensseissä, tekevät Korppoosta täydellisen kohteen luovan alan matkailijoille. Tule ja löydä Korppoon taika, missä inspiraatio ja seikkailu odottavat.

Joka vuosi Suomen presidenttipari saa joulukalan Korppoosta. Tämä perinne juontaa juurensa 1700-luvulle, jolloin Korppoolaiset alkoivat tuoda haukea lahjaksi Ruotsin kuninkaalle. Meri on ollut, ja on edelleen, tärkeä työpaikkojen lähde niin kalastuksen ja merenkulun kuin luotsi- ja majakkapalveluidenkin suhteen.

Korppoon tapahtumakalenteri

Aktiviteetit Korppoossa

Yövy Korppoossa

Korppoon ravintolat