Yöttömän Yön Merimelontaretki Saaristomeren Kansallispuistossa

Yöttömän Yön Merimelontaretki Saaristomeren Kansallispuistossa

Tule kokemaan kesäyön taikaa meloen Saaristomeren Kansallispuiston sydämessä.

Yöttömän yön melontaretki on Korppoon lähisaaristossa toteutettava opastettu melontaretki alkuillasta keskiyölle. Maailman kauneimmaksi kuvailtu saaristo, mereen laskeva aurinko ja kesäyön lumo luovat huikeat puitteet taianomaiselle melontakokemukselle yhdessä asiantuntevan ja melontaa rakastavan oppaan kanssa.

Noin kolme tuntia kestävällä melontaretkellä melomme Korppoon lähivesillä nauttien kesäillan kuulaudesta, auringon laskusta ja yöttömän yön sävyistä. Retken tahti ja pituus määräytyy osallistujien toiveiden mukaisesti, pidämme sopivasti taukoja ja nautimme ympäröivän merimaiseman ja kesäillan ihanuudesta.

Retki sisältää osallistujien tarpeiden mukaisesti opastuksen melontaan ja kajakin hallintaan. Retken aikana rantaudumme kerran saareen syömään eväitä ja juomaan yöttömän yön teet/ kahvit. Mukautamme retkeä osallistujien toiveisiin ja sääoloihin sopivaksi.

Retken sopivuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta melonnasta.

Opas: Saaristossa asuva Gabriel on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Suomen Merimelontayhdistyksen koulutettu merimelontaopas. Gabriel on koko elämänsä liikkunut luonnossa ja vesillä. Melontakokemusta hänellä on eri vesistöistä ja maista yli 20 vuoden ajalta. Hänellä on kokemusta erilaisten retkien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä merillä, järvillä, metsissä ja vuoristoissa. Melonnassa hänestä upeinta on läheinen suhde luontoon, mereen sekä lähes äänetön ja jälkiä jättämätön tapa liikkua tuntien yhteenkuuluvuutta ja vapautta.

Kuvat
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6