Merimelontaretki 6 tuntia Saaristomeren Kansallispuistossa

Merimelontaretki 6 tuntia Saaristomeren Kansallispuistossa

Päivän melontaretki sopii eritasoisille melojille, jotka haluavat viettää päivän meloen ulkosaaristossa. Retki suunnitellaan toveittesi mukaisesti. Retken aikana tutustumme alueen luontoon ja rantaudumme saareen nauttimaan retkilounasta. Tauon aikana voit tutustua saareen tai pulahtaa uimaan. Mukautamme retkeä yksilöllisesti osallistujan toiveisiin ja sääoloihin sopivaksi. Voimme esimerkiksi keskittyä melomaan pidemmän matkan tai rantautua useampiin saariin matkan varrella.

Hintaan sisältyy: Opas, merikajakki ja muut melontavälineet, retkilounas saaressa.

Mukaan: Säähän sopivat varusteet, vaihtovaatteet, juomapullo, uima-asu ja pyyhe.

Melontavarusteet: Melomme SeaBirds Expedition ja Scott HDPE merikajakeilla, jotka ovat erittäin luotettavia meriolosuhteisiin suunniteltuja kajakkeja. Nämä kajakit ovat vakaita ja miellyttäviä meloa.

Opas: Saaristossa asuva Gabriel on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Suomen Merimelontayhdistyksen koulutettu merimelontaopas. Gabriel on koko elämänsä liikkunut luonnossa ja vesillä. Melontakokemusta hänellä on eri vesistöistä ja maista yli 20 vuoden ajalta. Hänellä on kokemusta erilaisten retkien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä merillä, järvillä, metsissä ja vuoristoissa. Melonnassa hänestä upeinta on läheinen suhde luontoon, mereen sekä lähes äänetön ja jälkiä jättämätön tapa liikkua tuntien yhteenkuuluvuutta ja vapautta.

Kuvat
×
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9