Merimelonta omatoimiretket Saaristomeren Kansallispuistossa 1-10 pv

Merimelonta omatoimiretket Saaristomeren Kansallispuistossa 1-10 pv

Maailman kauneimmaksi kuvailtu saaristo tarjoaa loistavat mahdollisuudet melomiseen isojen ulapoiden, suojaisten kalliopoukamien, elävien saaristokylien ja tuhansien saarien alati muuttuvassa maisemassa. Lähde unelmamelontareissulle itseksesi tai vaikka ystäväporukalla. Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa sinulle huikean melontaelämyksen ja me varmistamme, että retkesi sujuu sulavasti.

Ammattitaitoinen merimelontaoppaamme auttaa sinua suunnittelemaan reittisi sääolosuhteuden, toiveittesi ja taitotasosi mukaan. Autamme sinua valitsemaan sopivan kajakin ja voit halutessasi vuokrata meiltä myös leirintävälineet mukaan. Halutessasi voit yöpyä retken ensimmäisen tai viimeisen yön Korppoossa.

Retken sopivuus: Sopii kokeneille melojille. Vaadittava taitotaso Meloja 2 tai vastaavat taidot. Turvallisuutesi takaamiseksi ryhmässä on oltava vähintään yksi kokenut merimeloja, jolla on tarvittavat pelastus- ja navigointitaidot. Jos olet epävarma taidoistasi, voimme järjestää sinulle ennen retkeäsi 3 tunnin intensiivikurssin merimelonnan turvallisuudesta lisämaksusta.

Kuvat
×
1/1