Saariston taikaa ✨ Joogaretriitti 5. – 7.5. Korppoossa

Saariston taikaa ✨ Joogaretriitti 5. – 7.5. Korppoossa

Joogaa ja hyvää ruokaa upeassa Korppoon saaristossa! Koe kaunis ja rauhoittava Turun saaristo joogin silmin.
Joogaretriitit kodikkaassa boutique hotellissa, Hotel Nestorissa 2–5 HH:ssa. Käytössäsi on myös hotellin sauna, jacuzzi sekä hotellin yksityisranta joka sijaitsee 500 m hotellilta. Rannalla voit pulahtaa mereen tai vain istua laiturilla tai kallioilla hengittämässä rauhoittavaa meri-ilmaa.

Retriitin ruokailu on elämys. Huippukokki chef William Hellgren tarjoilee meille herkkuruokaa omassa Nestor's Back Pocket ravintolassaan. Viikonlopun retriittimme alkaa perjantai-iltapäivällä klo 17:00 yhteisellä päivällisellä ja lopetamme sunnuntaina brunssiin n. klo 11:30.

Retriitin emäntänä sekä joogatuntien ohjaajana toimii kokenut joogaohjaaja Carina Pitkänen, YamaMama. Aloitamme aamun dynaamisella Hatha-joogalla ja illalla rauhoitumme lempeään Yinjoogaan. .

Bonuksena, tai mansikkana kakun päällä, pääset shoppailemaan paikallisten yritysten (Amalias Hem, Nomad Home sekä Niinmun design) valikoimia retriittialennuksilla.

Pidämme retriittejä elokuusta toukokuulle, kesällä siis tauko. Mutta ei hätää! Carinan Pop-Up Kesäjoogatunneille voi osallistua Korppoossa myös kesä- ja heinäkuussa.

Suuntaa siis sisäinen joogisi saaristoon! Löydät päivämäärät, hinnat ja tarkemmat aikataulut kotisivuiltamme.
Namaste, Carina & William

Kuvat
×
1/12
2/12
3/12
4/12
5/12
6/12
7/12
8/12
9/12
10/12
11/12
12/12