Villa Högbo

Villa Högbo tarjoaa kodinomaista majoitusta ja stressitöntä liikkumista oman aikataulun mukaan, vuodenajasta toiseen. Talvellakin Iniöön kulkee useita ilmaisia lauttavuoroja vuorokaudessa.
Villa Högbo sijaitsee luonnonkauniissa Iniön saaristossa, rengastien varrella, Norrbyn vilkkaassa kyläyhteisössä ja aivan Sophia Wilhelminan (rak. 1797 – 1800) harmaakivikirkon kupeessa.
Villa Högbo on vuonna 1933 alkujaan Iniön kunnantaloksi rakennettu mansardikattoinen hirsihuvila, joka tarjoaa erinomaiset puitteet omatoimiseen matkailuun ja yritysten rentoutumiseen.
Villa Högbossa on 5 wc:tä ja kolme keittiötä. Alakerran sali, ja keittiö ovat vieraiden yhteiskäytössä. Yläkerrasta löytyy yhteinen pesu- ja peseytymistila suihkukaappeineen.
Useat naapurit asuvat saaressa ympäri vuoden ja tarjoavat monenlaisia ravitsemus- ja elämyspalveluja. Muun muassa maailman ainoa plokimuseo löytyy naapurista (Bodgård).
Yhteysalus Aura kulkee ympärivuotisesti Kustavin Heponiemestä Iniöön. Matkaa Auran Kannvikin satamasta on noin 5 km ja välissä olevalta Skagenin lossilta noin 1 km Saariston Rengastietä. Tie on kesäisin erityisesti polkupyoräilijöiden ja motoristien suosiossa.
Iniöön pääsee myös omalla veneellä. Villa Högbo sijaitsee kahden loisteliaasti varustellun vierassataman välissä. Norrbyn rannassa (matkaa n. 0,4 km) sijaitsee ravintola Leonella sekä saaristolaiskauppa, josta hoituvat myös venepaikat ja saunan varaus. Toisella puolella Villa Högbota (matkaa n. 0,8 km) sijaitsee Björklunds båtslip, jossa toimii kesäisin myös thai-ravintola.

Kuvat
The room is specifically decorated for families with children.
×
1/1
The room is specifically decorated for families with children.