Korpo Sea Jazz

Vuodesta 1989 lähtien järjestetty Korpo Sea Jazz soi saaristossa jälleen 20.–23.7.2023. Korpo Sea Jazz on rohkea, moderni ja paikoin kokeellinenkin jazzfestivaali, jonka ohjelma koostuu ajankohtaisista korkean profiilin kotimaisista esiintyjistä.

Tämän saaristofestivaalin yksi persoonallisimpia puolia on sen häikäisevän kaunis luonto sekä persoonalliset ja intiimit keikkapaikat. Korpo Sea Jazz tunnetaan ystävällisenä ja lämminhenkisenä tapahtumana, jonka keskiössä on hyvä tunnelma ja laadukas toteutus.

"Tunnelmallisuus, tulkinta ja säkenöivä energia ovat käsinkosketeltavia, kun suomalainen luonto kauneimmillaan ja afroamerikkalaisen musiikin kaikki sävyt kohtaavat. Yhteyttä. Iloa. Sitä me kaikki tarvitsemme!", kertoo Korpo Sea Jazz 2023 taiteellinen johtaja Nina Mya.

Lippuja myydään ennakkoon Tiketissä sekä ovelta/portilta ennen tapahtuman alkua, ellei ole loppuunmyyty ennakkoon. Lipun oston yhteydessä Tiketissä on mahdollista tehdä lahjoitus John Nurmisen Säätiön merityölle.

Festivaalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja toivomme yleisömme huomioivan ympäristön, mm. käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.

Lisätietoja festivaalin kotisivuilta. Tervetuloa kokemaan saariston ainutlaatuista tunnelmaa ja nauttimaan korkeatasoisesta musiikista upeissa kohteissa!

Kuvat
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6