Korpo Sea Jazz

Archipelago Sea Jazz presents: Korpo Sea Jazz!

Vuodesta 1989 lähtien järjestetty festivaali soi saaristossa jälleen 25.–27.7.2024. Korpo Sea Jazz on rohkea, moderni ja paikoin kokeellinen jazzfestivaali, jonka ohjelma koostuu ajankohtaisista kotimaisista esiintyjistä.

Tämän saaristofestivaalin yksi persoonallisimpia puolia on sen häikäisevän kaunis luonto sekä persoonalliset ja intiimit konserttipaikat. Korpo Sea Jazz tunnetaan ystävällisenä ja lämminhenkisenä tapahtumana, jonka keskiössä on hyvä tunnelma ja laadukas toteutus.

Lippuja myydään ennakkoon Tiketissä sekä ovelta/portilta ennen tapahtuman alkua, elleivät konsertit ole loppuunmyytyjä ennakkoon. Lipun oston yhteydessä Tiketissä on mahdollista tehdä lahjoitus John Nurmisen Säätiön merityölle.

Festivaalilla on Ekokompassi-sertifikaatti ja olemme osa We Speak Gay ja IGLTA -yhteisöjä. Toivomme yleisömme huomioivan ympäristön mm. käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä paikalle tultaessa, sekä kohtelemalla kaikkia kunnioittavasti.

Lisätietoja festivaalin kotisivuilta. Tervetuloa kokemaan saariston ainutlaatuista tunnelmaa ja nauttimaan korkeatasoisesta musiikista upeissa kohteissa!

Kuvat
×
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6