Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Seurahuoneen arvokiinteistö on rakennettu 1928 ja kokonaan uudistettu 2019. Tule ihastumaan ja löytämään juuri sinun oma lempihuoneesi. Hotellissa on 140 yksilöllisesti sisustettua huonetta sekä sauna ja kuntohuone. Heittäydy hellään hoivaamme, me palvelemme sinua huolella ja huomaavaisesti. Hotellimme seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa, onhan Turun Seurahuoneella kestitty vieraita jo lähes vuosisadan ajan.
Nautiskele Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Piipahda yllättymään läheiseen Kauppahalliin, osallistu ruokakävelyyn, ihastele taidetta, käy konsertissa. Löydä kaupungin parhaat ostokset, kahvilat ja ravintolat - ihan viereltämme.

Gunnar Eatery & Bar
Gunnar Eatery & Bar on hotellin asukkaalle, ohikulkijalle, nautiskelijalle, seurueille ja juhlia järjestävälle. Rakkaudella tehtyä ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja. Ruokafilosofiamme kunnioittaa puhtaita makuja, ruoka valmistetaan rakkaudella ja raaka-aineita kunnioittaen. Käytämme lähituottajien kasviksia ja salaatteja, Airistolta pyydettyä kalaa ja muita paikallisia raaka-aineita sesonkien mukaan. 0 - ajattelu on vahvasti mukana keittiömme toiminnassa.
Meille on helppo piipahtaa lasilliselle hotellioleskelun aikana.

Kuvat
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone breakfast roomSolo Sokos Hotel Turun Seurahuone lobbySolo Sokos Hotel Turun Seurahuone standard roomSolo Sokos Hotel Turun Seurahuone - restaurant Gunnar Eatery & BarSolo Sokos Hotel Turun Seurahuone exteriorSolo Sokos Hotel Turun Seurahuone standard room single
×
1/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone breakfast room
2/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone lobby
3/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone standard room
4/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone - restaurant Gunnar Eatery & Bar
5/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone exterior
6/6
Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone standard room single