Hunger & Törst

Hunger & Törst

Ravintola Hunger & Törst toivottaa sinut tervetulleeksi! Hunger & Törst sijaitsee Paraisilla keskeisellä paikalla, vierasvenesataman vieressä, Turunmaan kauniin saariston tuntumassa.

Ravintolassamme voit nauttia aamiaista, lounasta ja illallista. Ruokalistamme suunnittelemme sesongin mukaan ja suosimme paikallisia raaka-aineita. Juoma- ja drinkkivalikoimamme on laaja ja suosittelemme mielellämme asiakkaillemme huolella valittuja, annoksiin sopivia viinejä.

Ravintolassa on runsaasti tilaa isommillekin seurueille ja voit myös varata ravintolasta erillisen kabinettitilan käyttöösi. Pienempi kabinettimme soveltuu 12 ruokailijalle ja isompaan mahtuusyömään 40-100 ruokavierasta. Iso kabinetti tila on varusteltu kokouksia varten.

Sään salliessa ruoan ja juoman nauttiminen on mahdollista myös terassillamme. Kom till oss hungrig och törstig och gå ut mätt och belåten ja sama suomeksi: Tule meille nälkäisenä ja janoisena ja lähde kylläisenä ja tyytyväisenä! Lisätietoja järjestämistämme tapahtumista saat seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa. Otathan yhteyttä mikäli sinulla on jotain kysyttävää. Lämpimästi tervetuloa, toivottavat ravintoloitsijat Patrik ja Niko sekä ravintolan muu henkilökunta.

Kuvat
Inside seating arrangementEntrée and wine tastingHunger & Törst Pizza
×
1/5
Inside seating arrangement
2/5
Entrée and wine tasting
3/5
4/5
Hunger & Törst Pizza
5/5