En Julsaga

Vanha liikemies Ebenezer Scrooge asuu yksin suuressa, synkässä talossa. Hän on hapan, saita ja äreä mies, joka lainaa rahaa ihmisille ja vaatii kiskurikorkoja. Hän rakastaa rahojaan. Jollain tavalla raha lohduttaa häntä, hän korvaa surullista lapsuuttaan rahoillaan. Jouluaaton ja joulupäivän välisenä yönä kolme aavetta tulevat käymään Scroogen luona. Hänen tulisi parantaa ahneet tapansa. Jokaisella aavella on viesti. Käy ilmi, että Scroogella on myös joitakin hyviä, iloisia ja lämpimiä muistoja mutta hän on kätkenyt ne sisälleen, näennäisesti hän on välinpitämätön.

Mutta jossain sydämen sopukoissa jokin liikahtaa kerta toisensa jälkeen, jokin hyvä ja lopuksi Scrooge haluaa tehdä parannuksen.

Jännittävä, jouluinen kummitustarina, jossa matkustetaan ajassa menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden jouluihin. Tapaamme roolihahmoja eri yhteiskuntaluokista ja heidän kauttaan näemme minkälainen yhteiskunta on. Kohtaamme myös kolme kilttiä ja hauskaa joulun aavetta sekä köyhän, mutta rakkaudellisen Cratchit-peheen pienen Tim-pojan.

Huolehdimme lähimmäisistämme ja koemme joulun tunnelman sekä kaiken sen sisältävän toivon paremmista ajoista ja muutoksen mahdollisuudesta, ainakin jouluna.

Kuvat
×
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5