Nauvo - Nagu

Nauvo - Nagu

Nauvon vierassatama on yksi Saaristomeren vilkkaimmista satamista ja sitä onkin leikkimielisesti kutsuttu Suomen St. Tropeziksi!

Täällä houkuttelevat puodit, ravintolat, uimarannat ja tapahtumat. Nauvon harmaakivikirkko on vierailun väärti – ylväs kirkko keskellä kylää jonka vanhimmat osat ovat 1440-luvulta. Kirkossa voit nähdä Suomen vanhimman suomenkielisen Raamatun vuodelta 1642. Kirkon takana sijaitsee merellinen museo Merenkulkutalo, jossa myös kotiseutuyhdistyksen vuotuinen näyttely. Nauvossa on monta suoramyyntipuotia pienten kyläteiden varrella, useita kirppiksiä ja houkutteleva tori eteläsatamassa.

Nauvon keskustan vastapainoksi löytyy monta ihanaa luontopolkua, mm. Jatulintarhalle sekä Westerholmin kulttuuripolku. Perheen nuorimmille löytyy Nauvo Auvon oma polku Framnäsin uimarannan tuntumassa.

Nauvo on aktiivisen vierailijan unelmakohde monine vaellus- ja pyöräilyreitteineen ja tarjolla on myös melontaa, frisbeegolfia, SUP-lautailua ja joogaa. Monen suositun saaren yhteysalusreitin lähtösatama on Nauvossa. Yksi suosituimmista on Seilin saari mielenkiintoisella historiallaan spitaalisten ja mielisairaiden karkoituspaikkana.

Kuvat
Nagu harbourNagu churcNagu HarbourNagu ferryNagu harbourNagu harbourWesterholm pathNauvoLena
×
1/9
Nagu harbour
2/9
Nagu churc
3/9
Nagu Harbour
4/9
Nagu ferry
5/9
Nagu harbour
6/9
Nagu harbour
7/9
Westerholm path
8/9
Nauvo
9/9
Lena