Paskareissu Turussa - kävelykierros

Paskareissu Turussa - kävelykierros

Tällä kierroksella puhutaan paskasta, sonnasta, kakasta ja siitä ittestään. Voit itse päätellä puhuuko opas skeidaa, vai enimmäkseen muuten vaan eliöperäisistä ulosteista ja niihin liittyvistä kommervinkeistä, mutta riittäähän sitä suollettavaa kokonaiseksi 1.5 tunniksi. Asiaa ja asian vierestä puhutaan myös käymälöistä, pikkuloista ja kaikenlaisista jätöksistä. Sekä Turun kyseenalaisesta maineesta. Varmista siis, että varpaiden välissä ei ole sontaa, eikä korkkareissa kikkareita. Laita hyvät kävelykengät jalkaan, tai lantsarit, jos sää sen vaatii. Ja jos taivaalta tippuu jotain löysempää, niin on hyvä varautua sontsalla tai muilla suojavälineillä. '
Kierros alkaa Turun tuomiokirkon portailta, josta etsitään ehkä naakan jätöksiä tai pohditaan, missä aikanaan käytiin kakkosella. Kävelymatka on noin 1,5 km. Ja pysähdellään aina sopivan kakkaisissa kohdissa.

Tämä kävelykierros on auktorisoidun Turku-oppaan toteuttama katsaus Suomen Turun paskaiseen historiaan. Pilke silmäkulmassa puhutaan paskasta.Rajoitettu osallistujamäärä. Oppaamme käyttää äänenvahvistinta.

Kierros soveltuu kuljettavaksi pyörätuolilla.  Kierroksella näytetään valokuvia, joten se ei ole saavutettava näkövammaisille henkilöille.

PS. voit tilata tämän kävelyn myös yksityiskierroksena omalle porukallesi, ota yhteyttä Magni Mundiin: sales(at)magnimundi.fi

Kuvat
×
1/4
2/4
3/4
4/4