Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia

Holiday Club Caribia sijaitsee lähellä Aurajokea Turun keskustan kupeessa. Kylpylähotelli Caribiassa vietät lomahetkiä etelänmerien rennossa hengessä: hotellissa sijaitsee kolme koko perheen mieltymyksiin vastaavaa ravintolaa, spa- ja wellness-keskus, kuntosali sekä monipuoliset kokoustilat. Sisätiloista löytyy myös koko perheen toimintapuisto.

Holiday Club Caribian kylpylässä nauttivat sekä pienet että isot – riehakkaasti tai rauhallisesti nautiskellen. Kylpylässä on kahdeksan allasta polskimiseen ja rentoutumiseen. Nälän tai janon yllättäessä burgerille on helppo poiketa uinnin lomassa. Kun haluat hemmottelua mielelle ja keholle, Caribian Harmony Spassa sinua palvelevat ammattitaitoiset kosmetologit. Viihtyisä miljöö takaa kokonaisvaltaisen kauneuselämyksen – hyvinvointisi on meille tärkeä asia!

Kylpylässä polskimisen ohella Caribiasta löytyy kivaa tekemistä koko perheen tarpeisiin niin kesällä kuin talvellakin. Ota kierros minigolfia, nosta punttia kuntosalilla tai lähde reippaalle kävelyretkelle Aurajoen rannan maisemiin. Myös Turun kaupunki tarjoaa runsaasti urheilu- ja kulttuurimahdollisuuksia.

Kuvat
Super Park Hotel lobbyBreakfastCaribia SpaDetailsSpaOutside spaSaunaSteam saunaHotel roomHarmony SpaCity of Turku
×
1/12
Super Park
2/12
Hotel lobby
3/12
Breakfast
4/12
Caribia Spa
5/12
Details
6/12
Spa
7/12
Outside spa
8/12
Sauna
9/12
Steam sauna
10/12
Hotel room
11/12
Harmony Spa
12/12
City of Turku