Kelovee - Keittiö- ja lahjatavarakauppa

Kelovee - Keittiö- ja lahjatavarakauppa

Kelovee on laadukas keittiö-, sisustus- ja lahjatavaramyymälä Paraisten sydämessä. Kauppa on palvellut niin paikallisia kuin turistejakin vuodesta 2010 lähtien tuoden ripauksen luksusta jokaisen arkeen. Kelovee on paikallisen pariskunnan perustama perheyritys. Yritystä pyörittää paikallinen pariskunta ja nyt toisessa polvessa heidän tyttärensä.

Keloveen valikoimaan kuuluu legendaarisia tuotemerkkejä, kuten Le Creuset, De Buyer, Scanpan, Alessi ja Eva Solo. Valikoimassa on keskitytty kestäviin, käytännöllisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin, jotka kestävät sukupolvelta toiselle.

Mielenkiintoinen ja yllättävä lisä keittiövälinevalikoimaan on Keloveen brodeerauspalvelu. Keloveesta voi tilata nimikoituja tai merkattuja tuotteita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille.

Kuvat
Woman presenting a gin and tonic glass. Nainen esittelee gin & tonic -lasia.Embroidery machine stitching on navy blue towel. Brodeerauskone brodeeraa tummansinistä pyyhettä.Two women standing in bathrobes infront of colorful towels. Kaksi naista seisoo kylpytakeissa värikkäiden kylpypyyhkeiden edessä.
×
1/3
Woman presenting a gin and tonic glass. Nainen esittelee gin & tonic -lasia.
2/3
Embroidery machine stitching on navy blue towel. Brodeerauskone brodeeraa tummansinistä pyyhettä.
3/3
Two women standing in bathrobes infront of colorful towels. Kaksi naista seisoo kylpytakeissa värikkäiden kylpypyyhkeiden edessä.