camping Mussalo

camping Mussalo

Camping Mussalo sijaitsee Taivassalon kunnassa merellisessä ympäristössä. Alue käsittää vaihtelevaa maastoa; nurmikkoa, puustoa ja kallioista merenrantaa yht. 2,8 ha. Camping Mussalo on auki päivittäin ja toimii yleisenä camping-alueena 1.6. – 31.8. välisenä aikana, jolloin alueella on joka päivä isäntäpäivystys. Alue toimii muina aikoina SFC-sopimusalueena ja on avoinna (isäntäpäivystys) viikonloppuisin pääsiäisestä toukokuun loppuun sekä syyskuun alusta lokakuun loppuun.

Kävijät koostuvat pääsääntöisesti kotimaisista matkailuajoneuvoilla vapaa-aikaansa viettävistä matkailijoista, mutta myös ulkomaalaisia vieraita käy erityisesti elokuussa.

Suuren suosion saavuttanut Saariston rengastie tuo oman kävijäryhmänsä. Lähinnä polkupyöräilijöiden ja telttailijoiden määrät monipuolistuvat vuosittain ja myös kanoottisafarit ovat ottaneet Camping Mussalon yöpymis- ja huoltokohteekseen.

Camping Mussalo kuuluu Caravan Huiput ketjuun, joka takaa sinulle tasokkaan palvelun. Caravan Huiput alueita on Suomessa 15. Yöpymällä Caravan Huiput alueilla saat etupassiin leiman. Kerättyäsi etupassiin miltä tahansa Caravan Huiput alueelta yhteensä viisi leimaa saat kuudennen vuorokauden veloituksetta, esittämällä etupassin missä hyvänsä Caravan Huiput -alueella.

Vanhan koulurakennuksen huoneet ovat remontoitu ja ne toivottavat vierailijat tervetulleiksi. Huoneita on neljä; kolme kahden hengen huonetta ja yksi kolmen hengen huone. Huoneiden hinnat ovat sivulla Hinnasto. Huoneet ja majoitustilat ovat savuttomia ja lemmikkieläimet eivät ole sallittuja.
Tervetuloa vierailemaan Mussalossa!

Kuvat
×
1/1
Videot