Ruissalon Kylpylä - Hyvinvointia luonnon lähteillä

Ruissalon Kylpylä - Hyvinvointia luonnon lähteillä

Ruissalon saarella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsevaan Ruissalon Kylpylään pääsee helposti autolla, bussilla, pyörällä tai vaikka veneellä. Saari on osa Turun kaupunkia, Suomen entistä pääkaupunkia joka on vilkas merenrantapaikka täynnä kulttuuria, gastronomiaa ja historiaa.

Saarella asiakkaat voivat rentoutua henkeäsalpaavien merinäkymien, ainutlaatuisten tammilehtojen ja viehättävien puuhuviloiden keskellä. Luontopolut risteilevät koko saaren läpi rantojen, metsien ja niittyjen läpi.
Kun tutkit tämän luonnonpuiston kaunista ja puhdasta luontoa, voit pitää viihtyisän tauon jossakin kuvankauniista kahviloista. Kokeile vaikka perinteisiä herkkuja, kuten hernekeittoa ja kanelikääryleitä Honkapirtillä!

Ruissalo Kylpylän sauna, uima-altaat ja koko kehon hemmottelevat hoidot takaavat rentouttavan oleskelun. Kylpylässä on oma suojainen uimaranta, josta pääsee suoraan uima-altaille sekä monipuoliset sisä- ja ulkoaktiviteetit joogasta golfiin, mikä tekee Ruissalosta ihanteellisen kohteen myös aktiiviselle lomailijalle. Kylpylän ravintola Loisto ja kahvila Kompassi tilavalla aurinkoterassilla ovat avoinna päivittäin ja tarjoavat mm. runsaan buffetpöydän, a la carte -herkkuja ja käsintehtyjä leipomotuotteita.

Kuvat
Ruissalo Spa jacuzziRestaurant LoistoRuissalo Spa Comfort twinGum with a viewAiristo Suite private sauna with sea viewTreatmentsAiristo Suite with sea viewRuissalo Spa tentsileRuissalo Spa aerial summerRuissalo Spa activitiesActivities on Ruissalo IslandRuissalo Spa poolsRuissalo Spa Winter SwimmingRuissalo Spa Moomin Theme room
×
1/14
Ruissalo Spa jacuzzi
2/14
Restaurant Loisto
3/14
Ruissalo Spa Comfort twin
4/14
Gum with a view
5/14
Airisto Suite private sauna with sea view
6/14
Treatments
7/14
Airisto Suite with sea view
8/14
Ruissalo Spa tentsile
9/14
Ruissalo Spa aerial summer
10/14
Ruissalo Spa activities
11/14
Activities on Ruissalo Island
12/14
Ruissalo Spa pools
13/14
Ruissalo Spa Winter Swimming
14/14
Ruissalo Spa Moomin Theme room