AB ensemble esittää: Made in 11 Days

AB ensemble esittää: Made in 11 Days

Onko mahdollista luoda uusi tanssiesitys 11 päivässä? Tule katsomaan, mitä voidaan saada aikaan, kun annetaan 11 päivää lahjakkaille taiteilijoille, jotka ovat innokkaita luomaan uutta ja jotka tuntevat toisensa niin hyvin, että ovat valmiita heittäytymään leikkiin.

Made in 11 Days on konsepti, jonka Aurinkobaletin ensemble on luonut leikitelläkseen koreografioilla ja nykytanssin keinoilla.

Käännetäänpä näkökulmaa antamalla tanssijoille, jotka jo tunnet hyvin esiintyjinä näyttämöllä – tai tulet pian tuntemaan – mahdollisuus vaihtaa koreografin rooliin. Côme Calmelet-Pyykkö, Arttu Halmetoja ja Linda Holmström saivat kukin 11 päivää harjoitusaikaa muiden tanssijoiden kanssa: 10 päivää harjoitussalissa ja 1 päivän teatterin näyttämöllä teknikoidemme kanssa.

Nämä kolme teosta on koottu yhteen tiiviiseen esitysiltaan, jonka ytimen muodostavat uteliaisuus ja tuoreet ideat.

Taiteilijat ja teokset
Côme Calmelet-Pyykkö: Neljä riviä / Jonkin verran todellisuuspakoa
Linda Holmstöm: Mind full of flies I never killed
Arttu Halmetoja: Jälkihehku

Muu työryhmä
TANSSI Côme Calmelet-Pyykkö, Arttu Halmetoja, Linda Holmström, Elina Raiskinmäki | VALOSUUNNITTELU Magnús Sigurðarson | ÄÄSUUNNITTELU Valtteri Alanen | VALOKUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti

Näytökset
Pe 3.5. klo 19, ENSI-ILTA
La 4.5. klo 17
Ke 8.5. klo 19
To 9.5. klo 19
Pe 10.5. klo 19
La 11.5. klo 17

Liput
25 € peruslippu
23 € eläkeläinen
15 € opiskelijat, lapset (alle 18 v.), työttömät sekä siviilipalvelus- ja varusmiehet
12 € Temen, Näyttelijäliiton, Takun jäsenet, Suomen Teatterit ry:n Teatteri-korttilaiset ja tanssi- tai teatterialan ammattiin opiskelevat sekä pressikorttilaiset

Kuvat
Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.
×
1/4
Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.
2/4
Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.
3/4
Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.
4/4
Dancers on the stage. Tanssijat tanssivat.