header_visitparainen_white@2x
header_visitparainen_white_mobile@2x

Pala paratiisia

Paraisten saaristokaupunki muodostuu kunta-alueista Houtskär, Iniö, Korppoo, Nauvo sekä Parainen. Suomen lounaisimmassa osassa sijaitseva Saaristomeri koostuu noin 25 000 saaresta ja luodosta. Näistä noin 10 000 sijaitsevat Paraisten saaristokaupungin rajojen sisällä. Paraisille voi matkustaa ympäri vuoden ja kokea kaikkea sitä mitä saaristolla ja saaristolaiselämällä on tarjota.

  • Löydä hienoimmat maisemat ja näkymät
  • Seikkaile saarilla pyöräillen, veneillen, autolla ajaen tai vaikka meloen tai vaeltaen
  • Löydä kauneimmat luontopolut mitä kulkea
  • Käy viehättävissä paikallisissa ravintoloissa ja kahviloissa ja kokeile paikallisia antimia
  • Koe pala saaristolaiskulttuuria museoissamme

Tältä sivustolta löydät tietoa majoitusmahdollisuuksista, kulinaarisesta tarjonnasta sekä erilaisista aktiviteeteistä mitä eri kunta-alueilla on tarjota.

Ajankohtaiset tapahtumat

Skäri Open

25.5.2019

Skäri Open on Paraisten epävirallinen kesäkauden avajaistapahtuma. Tapahtuman ohjelma on vielä työn alla, mutta koostuu kuten aikaisempina vuosina mm. lähiruokakorttelista ja paikallisten yrittäjien myyntipisteistä ja esittelyistä. Tarjolla on  maistiaisia sekä paikallisten herkkujen ja ruoka-annosten myyntiä. Erinomainen tilaisuus tavata saariston yrityksiä, yrittäjiä ja käsityöläisiä. Tapahtumassa järjestetään paljon mukavaa ohjelmaa niin isommille kuin pienimmillekin kävijöille. Koko perheen tapahtuma, Tervetuloa!

Lue lisää

Pyhä Olavin merireitin avajaisvaellus

25.5.2019 / 10:00

Pyhän Olavin merireitin avajaisvaellus alkaa Turun Tuomiokirkolta klo 10.00. Vaellus on auki kaikille kiinnostuneille lyhyempiin tai pidempiin reitteihin, oman mielen mukaisesti. Tapahtumat matkan varrella järjestetään aikataulun mukaan, m.m. Paraisilla, Nauvossa ja Korppoossa.

Lue lisää

Paraisten päivät

7.6.2019 - 8.6.2019

Lisätietoa tapahtumasta myöhemmin.

Lue lisää