3 tunnin Merimelontaretki Nötön lähisaaristossa Saaristomeren Kansallispuistossa

3 tunnin Merimelontaretki Nötön lähisaaristossa Saaristomeren Kansallispuistossa

Kolmen tunnin melontaretkellä melotaan Nötön lähivesillä. Retki sisältää opastuksen melonnan alkeisiin, kajakin hallintaan ja merimelonnan turvallisuuteen. Retken tahti ja pituus määräytyy toiveittesi mukaisesti, pidämme sopivasti taukoja ja nautimme ympäröivän merimaiseman ihanuudesta. Retken aikana saat merimelontakokemusta ja tutustut Saaristomeren kansallispuistoon. Retken aikana rantaudumme ainakin kerran saareen syömään eväitä. Tauon aikana voit tutustua saareen tai pulahtaa uimaan. Mukautamme retkeä yksilöllisesti osallistujan toiveisiin ja sääoloihin sopivaksi.

Aika: Maanantaisin, Tiistaisin ja Keskiviikkoisin. Retken suunniteltu aikataulu Maanantaisin ja Tiistaisin klo 11.00-14.00, Keskiviikkoisin klo 14.00-17.00. Iltaretkenä Torstaisin ja Lauantaisin 16.00-19.00. Tilauksesta mahdollista myös muuna ajankohtana.

Retken sopivuus: Retkelle osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta melonnasta.

Hintaan sisältyy: Opas, merikajakki ja muut melontavarusteet, eväsleipä ja tee.

Opas: Nötössä asuva Gabriel on Suomen Melonta- ja Soutuliiton sekä Suomen Merimelontayhdistyksen koulutettu merimelontaopas. Gabriel on koko elämänsä liikkunut luonnossa ja vesillä. Melontakokemusta hänellä on eri vesistöistä ja maista yli 20 vuoden ajalta. Hänellä on kokemusta erilaisten retkien suunnittelusta ja toteutuksesta sekä merillä, järvillä, metsissä ja vuoristoissa. Melonnassa hänestä upeinta on läheinen suhde luontoon, mereen sekä lähes äänetön ja jälkiä jättämätön tapa liikkua tuntien yhteenkuuluvuutta ja vapautta.

Kuvat
×
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9