Coastal Past

Lähde kävelylle Saaristokeskuksen ympäri Coastal Past sovelluksen kanssa, suoraan kännykkääsi ladattuna. Tutustut Korpoströmin historiaan ja ennen kaikkea Korpoströmin meritaisteluun (1743).

Voit kokea Korpoströmin historiaa myös netissä, muun muuassa DefenceArch-projektissa tuotettujen YouTube-elokuvien kautta. DefenceArch on Central Baltic-hanke, jossa Saaristokeskus on ollut mukana viimeiset kolme vuotta. Löydät kaikki YouTube-filmit alta.

Final publication / “Footprints of Defence in the Archipelago” (Defencearch) länk: https://visitdefencearch.turkuamk.fi/

DefenceArch-projektin ansiosta kaikki piloottikohteet ovat ottaneet käyttöön paljon uusia digitaalisia palveluita. Mobiiliapplikaation, videoiden ja temaattisen esitteen kautta on onnistuttu tavoittelemaan uusia kohderyhmiä. The Coastal Past-applikaatio on edelleen käytössä yhteisenä nähtävyytenä ja sitä päivitetään jatkuvasti kaikilta kohteilta. Infrastruktuurin kehittämisen ansiosta kohteet ovat avautuneet kävijöille uudella tavalla. Projektista on tullut nähtävyys ja kävijämäärät ovat myös lisääntyneet.

Kuvat
Coastal Past Skärgårdscentrum Korpoström
×
1/1
Coastal Past Skärgårdscentrum Korpoström