Dynaaminen Hathajooga Nötössä Saaristomeren Kansallispuistossa

Dynaaminen Hathajooga Nötössä Saaristomeren Kansallispuistossa

Laskeudu kehoosi ja täyty uudella energialla ja läsnäololla!
Teemme joogaa kokonaisvaltaisilla ja tasapainotetuilla joogasarjoilla tullaksemme vahvemmiksi ja liikkuvammiksi ja luodaksemme paremman pääsyn kehoomme ja itseemme.

Tunti perustuu Viryajoogan biomekaanisiin teemoihin, joissa tutustutaan liiketeorian positiivisiin vaikutuksiin ja siihen, miten asento (asana), hengitys (pranayama), liike (vinyasa), läsnäolo (mindfulness) ja filosofia toimivat yhdessä suhteessa itseemme ja elämään. Jokaisella tunnilla tarjotaan filosofisia ajatuksia avaten uusia näkökulmia siitä, miten suhtaudumme joogaan.
Tervetuloa niin kokeneet joogit kuin vähän kokeneetkin. Tunti on rakennettu niin, että kaikki voivat uppoutua joogaamiseen riippumatta aikaisemmasta kokemuksesta tekniikasta, biomekaniikasta ja filosofiasta. Tarkoituksena on, että jokainen voi saada joogamatolta jotain hyödyllistä arkeen.

Oma matto mukaan. Joogaamme ulkona puutarhassa sään salliessa

Opettaja: ElinMaria Sydänvirta, jolla on yli 20 vuoden päivittäinen kokemus joogasta ja meditaatiosta. Koulutettu mm. Nordic Yoga Institutessa ja Viryayoga-opettaja (200h RYT), Mindfulness Center Sweden (MfC), ISLO Dance and Somatics, Somatic Selfcompassion® trauma Informed Approach.

Kuvat
×
1/5
2/5
3/5
4/5
5/5