Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäki

Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäki

Kokoushotelli ja hostelli Linnasmäen sijainti historiallisella luonnonkauniilla alueella, vain neljän kilometrin päässä Turun keskustasta sopii erinomaisesti rauhalliseen majoitukseen.

Linnasmäki tarjoaa majoituksen lisäksi kattavan valikoiman kokoustiloja ja monipuolisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Anniskeluoikeuksin varustettu kahvila-ravintolamme palvelee isompiakin ryhmiä, myös tilauksesta. Asiakkaidemme käytössä on mm. kuntosali, pesula, yhteiskeittiö oleskelutiloineen sekä kaksi saunaa ja uima-allas.

Huoneita on saatavilla sekä hotelli- että hostellitasolla. Aamiainen sisältyy hotellihuoneiden hintaan ja sen voi ostaa erikseen, mikäli majoittuu hostellihuoneessa. Kaikki tilamme ovat esteettömiä ja invahuoneita on varattavissa.

Voit ulkoilla lähimetsässä tai tutustua historiallisen Turun nähtävyyksiin, joihin pääset helposti kävellen, pyörällä, paikallisbusseilla tai autolla. Suuri pysäköintialue on asiakkaidemme käytössä veloituksetta ja siellä on myös sähköautojen latausmahdollisuus lisämaksua vastaan.

Linnasmäki toimii yhteistyössä Linnasmäen opiston kanssa.

Tervetuloa viihtymään Linnasmäkeen!

Kuvat
Conference Hotel and Hostel Linnasmäki are surrounded by nature.Relax and enjoy swimming.Remember to pamper yourself.Our premises are perfect also as a wedding venue.We have Green Key certificate as well as Sustainable Travel Finland label.Conference Hotel and Hostel Linnasmäki are surrounded by nature, only for kilometres from Turku centre.During spring you can spot Hepatica flowers in nearby forest.Good night, sleep tight.We have also hostel rooms for families.How would you like to pamper yourself during staycation?Our premises are perfect also as a wedding venue.Hotel room for three persons.Hotel room in Linnasmäki.Enjoy summer in a terrace with some salty snacks and refreshments.Relax in our saunas and enjoy Finnish lifestyle.We have good meeting facilities, e.g. two auditoriums for 120-220 persons.
×
1/16
Conference Hotel and Hostel Linnasmäki are surrounded by nature.
2/16
Relax and enjoy swimming.
3/16
Remember to pamper yourself.
4/16
Our premises are perfect also as a wedding venue.
5/16
We have Green Key certificate as well as Sustainable Travel Finland label.
6/16
Conference Hotel and Hostel Linnasmäki are surrounded by nature, only for kilometres from Turku centre.
7/16
During spring you can spot Hepatica flowers in nearby forest.
8/16
Good night, sleep tight.
9/16
We have also hostel rooms for families.
10/16
How would you like to pamper yourself during staycation?
11/16
Our premises are perfect also as a wedding venue.
12/16
Hotel room for three persons.
13/16
Hotel room in Linnasmäki.
14/16
Enjoy summer in a terrace with some salty snacks and refreshments.
15/16
Relax in our saunas and enjoy Finnish lifestyle.
16/16
We have good meeting facilities, e.g. two auditoriums for 120-220 persons.