Lempeää Joogaa Nötössä Saaristomeren Kansallispuistossa

Lempeää Joogaa Nötössä Saaristomeren Kansallispuistossa

Tervetuloa laskeutumaan kehoosi arjen keskellä. Tämä tunti tarjoaa hengitystilan, jossa vahvistamme hellävaroen kehoa ja sielua tietoisilla ja lempeillä liikkeillä. Luomme läsnäolon, tasapainon ja täyttymyksen kokemuksen uudella energialla. Teemme kokonaisvaltaista joogaa korostaen läsnäoloa, tutustuen kehoon hellävaraisesti ja vahvistaen joogan positiivisia vaikutuksia sisäisen kuuntelun kautta. Painopisteenä on palautuminen ja kehotietoisuus, jossa nykyaikainen tieto stressinhallinnasta, somatiikasta ja fysioterapiasta sekoittuu joogan perinteisiin hengitysharjoituksiin ja syvärentoutumisen menetelmiin. Jokainen jooga kerta tarjoaa filosofisia ajatuksia uusien näkökulmien mahdollisuudesta ja uteliaisuudesta siitä, miten suhtaudumme elämään.

Tämä tunti sopii kaikille vartalotyypistä riippumatta sekä kokeneemmalle joogaajalle että aloittelijalle. Joogaamme osittain tuolilla, seisten ja joogamatolla. Oma matto mukaan. Joogaamme ulkona puutarhassa sään salliessa.

Opettaja: ElinMaria Sydänvirta, jolla on yli 20 vuoden päivittäinen kokemus joogasta ja meditaatiosta. Koulutettu mm. Nordic Yoga Institutessa ja Viryayoga-opettaja (200h RYT), Mindfulness Center Sweden (MfC), ISLO Dance and Somatics, Somatic Selfcompassion® trauma Informed Approach.

Kuvat
×
1/4
2/4
3/4
4/4