Merimelonta omatoimiretket

Merimelonta omatoimiretket

Maailman kauneimmaksi kuvailtu saaristo tarjoaa loistavat mahdollisuudet melomiseen isojen ulapoiden, suojaisten kalliopoukamien, elävien saaristokylien ja tuhansien saarien alati muuttuvassa maisemassa. Lähde unelmamelontareissulle itseksesi tai vaikka ystäväporukalla. Saaristomeren kansallispuisto tarjoaa sinulle huikean melontaelämyksen ja me varmistamme, että retkesi sujuu sulavasti.

Tukikohtamme Nötön saari Nauvon ulkosaaristossa on loistava aloituspaikka retkellesi. Täällä olemme jo keskellä Saaristomeren kauneimpia paikkoja. Säästä ja kokemuksestasi riippuen voit valita useita reittejä ulkosaaristossa, tutkia saarien sokkeloita, nauttia aavoista ulapoista ja vierailla elävissä saaristokylissä. Asutut saaret Aspö, Jurmo, Berghamn ja Utö ovat kaikki päivän melontamatkan päässä lähtöpaikastamme. Voit päättää retken Nötöseen tai halutessasi myös muille saarille kuten Jurmoon, Utöseen tai Korppooseen, jotka ovat MS Baldurin reitin varrella.

Ammattitaitoinen merimelontaoppaamme auttaa sinua suunnittelemaan reittisi sääolosuhteuden, toiveittesi ja taitotasosi mukaan. Autamme sinua valitsemaan sopivan kajakin ja voit halutessasi vuokrata meiltä myös leirintävälineet mukaan. Halutessasi voit viettää leiriytyen retken ensimmäisen tai viimeisen yön Nötössä.

Retken sopivuus: Sopii kokeneille melojille. Vaadittava taitotaso Meloja 2 tai vastaavat taidot. Turvallisuutesi takaamiseksi ryhmässä on oltava vähintään yksi kokenut merimeloja, jolla on tarvittavat pelastus- ja navigointitaidot. Jos olet epävarma taidoistasi, voimme järjestää sinulle ennen retkeäsi 3 tunnin intensiivikurssin merimelonnan turvallisuudesta lisämaksusta.

Kuvat
×
1/1