Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine
Mikä Menu! − Eli sinappikaupungin menetetty maine
Illallispöytä on katettu kansainvälisessä ruokakongressissa! Ruokatoimittajia, kulinaristeja, herkkusuita – makuja ja mauttomuuksia. Yllätyksellinen illanvietto tanssittaa eteemme kulinaarisia käännekohtia Turun hämäräperäisessä ruokahistoriassa ja suurustaa soosin intohimoisilla ruokapuheilla ja -tansseilla. Laukkamakkaran synty – olisiko se voinut olla estettävissä?
Liisa Ruuskasen ja Johanna Keinäsen kehittämä ruokateatteri saapuu ensi syksynä ensimmäistä kertaa Turkuun ja paljastaa turkulaisen ruokahistorian salaiset kansiot. Pikkujouluohjelmaksi loistavasti sopiva elämys sisältää toisiinsa sekoittuvat esityksen ja illallisen.
Esitykseen sisältyvä menu julkistetaan syyskuun alussa 2024. Esitysten menusta vastaa Arttu Parviainen (Nahkurin Kellari). Menuvaihtoehdot: sisältäen lihaa tai vegaaninen. Molemmat menut ovat gluteenittomia ja laktoosittomia. Muut ruoka-allergiat on ilmoitettava sähköpostitse info@aurinkobaletti.fi vähintään viikkoa ennen esitystä.
Tekijät
KONSEPTI, KÄSIKIRJOITUS JA OHJAUS Liisa Ruuskanen ja Johanna Keinänen | KOREOGRAFIA Työryhmä | TANSSI Côme Calmelet-Pyykkö, Arttu Halmetoja, Linda Holmström, Urmas Poolamets ja Elina Raiskinmäki | LAVASTUS JA VALOSUUNNITTELU Magnús Sigurðarson | ÄÄNISUUNNITTELU Ilkka Tolonen | PUKUSUUNNITTELU Marjo Haapasalo | VALOKUVAT JA GRAAFINEN SUUNNITTELU Jussi Virkkumaa | TUOTANTO Aurinkobaletti
Ensi-ilta: 14.11.2024 | Manilla-teatteri, Turku
Kesto: noin 2 h.
Ikäsuositus: +12 vuotta
Näytökset
To 14.11. klo 19 ENSI-ILTA
Pe 15.11. klo 19
La 16.11. klo 17
To 21.11. klo 19
Pe 22.11. klo 19
La 23.11. klo 17
To 28.11. klo 19
Pe 29.11. klo 19
La 30.11. klo 17
To 5.12. klo 19
La 7.12. klo 17
To 12.12. klo 19
Pe 13.12. klo 19
La 14.12. klo 17
Liput
79 € / hlö
Vähintään kymmenen hengen ryhmät: 70 € / hlö + ryhmän vetäjä 35 €
Lippu sisältää esityksen ja kolmen ruokalajin illallisen. Juomapaketit: 15 € / hlö (alkoholillinen) tai 12 € / hlö (alkoholiton), sisältäen kolme kaatoa.