Mindfull melonta- ja joogaretriitti saaristomeren kansallispuistossa, Nötö

Mindfull melonta- ja joogaretriitti saaristomeren kansallispuistossa, Nötö

Uudista voimasi rentouttavalla Melonta- ja Joogaretriitillä kauniissa Nötön saaristossa. Anna itsesi levätä hiljaisuudessa ja koe Saaristomeren Kansallispuiston luonnon lumous aidosti ja läheltä. Anna kehon rentoutua ja olla sopusoinnussa luonnon rauhan kanssa. Aisti ympäröivä luonto uudella tavalla tietoisuuden, luonnonterapian ja pehmeän joogan avulla.
Melonta, tietoiset kävelyharjoitukset, Jooga luonnossa sekä rentouttava sauna tarjoaa mahdollisuuden kokonaisvaltaisesti hermostollemme rentoutua ja koko olemuksemme täyttyä uudella voimalla ja inspiraatiolla. Tietoisesti hidastamalla ja antamalla itsellesi lupa levätä luonnossa kaikilla aisteilla voimme voimaannuttaa hermostoa ja toipua stressistä, vahvistaa immuunijärjestelmäämme, vähentää ahdistusta ja väsymystä sekä parantaa kognitiivisia taitoja ja luovuutta.

Tämä retriitti sopii kaikille, jotka haluavat viettää rentouttavan viikonlopun luonnossa Saaristomeren kansallispuistossa. Tukikohtanamme toimii Nötön saaren etelä-osan niemi, jossa on luonnonmukainen leirintäalue ja keittokatos. Majoitumme jokainen omassa teltassa.

Lauantaina teemme koko päivän melontaretken Nötön lähisaaristossa ja nautimme retkilounaan saaressa. Sunnuntaina teemme jokaiselle yksilöllisesti mukautettua joogaa ja nautimme Nötön luonnosta tietoisten läsnäoloharjoitusten avulla.

Kuvat
×
1/1