Päiväretki kajakissa, Turku

Päiväretki kajakissa, Turku

Yhden päivän melontaretki on suosittu ohjelma, jota tarjoamme joka maanantaina kesäkuun alusta syyskuun puolenväliin asti, sekä tilauksesta myös muina päivinä ryhmille. Pääset tutustumaan laadukkaalla opastuksella merimelontaharrastukseen ja saat nauttia Turun hienosta ja rauhallisesta sisäsaaristosta. Retki sovitetaan osallistujille sopivaksi. Retki ei vaadi aikaisempaa melontakokemusta. Pidämme huolen siitä, että kaikki saavat tarvittavat tiedot ja taidot hallitakseen kajakkia ja voidakseen kokea nautinnollisen päivän.

Päivän ohjelma
Tapaamme kello 10:30 Satavan saarella, Satava Kayak & SUP-vajaan luona, jonne on Turun keskustasta matkaa 20 minuttia linja-autolla tai autolla.

Valitsemme sinulle sopivan kajakin ja pakkaamme varusteet kajakkeihin. Oppaamme kertoo merimelonnan perusteista rannalla ja vedessä ennen kuin lähdemme matkaan. Tämän jälkeen suunnaamme saaristoon. Reitin valitsemme osallistujien ja sään mukaan.

Retken aikana rantaudumme saareen syömään maukkaita lounaseväitä. Tauon aikana voi halutessa pulahtaa uimaan tai tutkia taukosaarta.

Takaisin lähtörannalle suuntaamme niin, että oleme maissa noin kello 17:30. Busseja Turkuun lähtee noin puolen tunnin välein.

Kuvat
Sea Kayaking, Finland ArchipelagoSea Kayaking, Finland ArchipelagoSea Kayaking, Finland ArchipelagoSea Kayaking, Finland ArchipelagoSea Kayaking, Finland Archipelago
×
1/5
Sea Kayaking, Finland Archipelago
2/5
Sea Kayaking, Finland Archipelago
3/5
Sea Kayaking, Finland Archipelago
4/5
Sea Kayaking, Finland Archipelago
5/5
Sea Kayaking, Finland Archipelago