Hoppa till innehåll

För turismföretagare

Välkommen till vår företagarsida!


Vi stöder er lokala turismföretagare genom att erbjuda gratis synlighet här på vår destinationssida samt via våra digitala skärmar i hamnarna. Dina digitalt bokningsbara produkter syns och går också, utan avgift, att boka här på Visit Pargas sidor.

Destinationssidan får årligen över 130 000 enskilda besökare och under våren når besökarantalet sin topp med så mycket som 120 besökare per timme.

På den här sidan hittar du visuellt material, information om synligheten via DataHub, hur du får synlighet för dina evenemang och varför det lönar sig att skapa länkar på din webbsida. Dessutom kan du läsa om de projekt vi gjort och har på gång samt titta igenom vårt arkiv av nyhetsbrev.

Förstås finns vi även här de för de frågor du kan ha, våra personliga kontaktuppgifter hittar du längst ner på sidan.

PS. Har du tankar om vad som skulle kunna finnas med på denna sida? Hör av dig, vi utvecklar den kontinuerligt!

Med vänliga hälsningar, Visit Pargas – teamet


Visuellt material

Gratis synlighet för dina turismprodukter

Genom att lägga till dina turismprodukter i databasen ”DataHub” gör du ditt företag synligt på vår webbsida och våra digitala infoskärmar belägna i Nagu gästhamn, Pärnäs, Galtby och Heponiemi. Dessutom har även Visit Finland och andra aktörer inom turismmarknadsföringen tillgång till informationen om dina produkter och tjänster.
Kom även ihåg att uppdatera dina befintliga Datahub-produkter när något ändrar!

Få flera besökare till dina evenemang

Kom ihåg att i god tid mata in alla dina evenemang och händelser i stadens evenemangskalender så att såväl lokalbefolkning, sommargäster som turister vet vad det finns att se och göra i Skärgårdsstaden Pargas och kan planera in att delta i just din tillställning! 

Hjälp oss hjälpa dig få synlighet

Våra destinationssidor finns till och utvecklas kontinuerligt för att skapa synlighet för hela skärgårdsområdet och dela information om vilken service, vilka tjänster och vilka upplevelser här finns – allt för att locka flera besökare till området!
För att hjälpa oss att hjälpa ditt företag och skärgårdsturismen så är det ytterst viktigt att du från ditt företags webbsida länkar till visitpargas.fi (SWE), www.visitparainen.fi (FI) och www.visitarchipelago.com (ENG) eftersom detta höjer destinationssidan bland Googles sökresultat.

Hållbarhet

Är du intresserad av att göra din företagsverksamhet mera hållbar? Här nedan finner du beskrivningar på de vanligaste hållbarhetscertifikaten i Finland.

Internationell bränding & marknadsföring

Skärgårdsstaden Pargas köper tjänster gällande internationell marknadsföring av det nybildade bolaget Visit Turku Archipelago. Mera information på kommande!

Turismprojekt

Genom att lägga till dina turismprodukter i databasen ”DataHub” gör du ditt företag synligt på vår webbsida, och även Visit Finland och andra aktörer som gör turismmarknadsföring om Finland.

Vårt nyhetsbrev till lokala företagare

Nyhetsbrevet innehåller aktuell information inom besöksnäringen samt tips på relevanta skolningar och kurser.
Här kommer du åt att läsa våra tidigare nyhetsbrev:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

* indicates required

Intuit Mailchimp

Har du frågor eller ett ärende till Visit Pargas?

Kontakta då någon av oss!

Turismchef
Benjamin Donner
040 483 82 82
benjamin.donner@pargas.fi

Innehållsproduktion på webbsidan & sociala media
Anna Gröning
040 548 99 87
anna.groning@pargas.fi

Korpo, Houtskär & Iniö
Linnéa Walldén
040 488 59 74
linnea.wallden@pargas.fi

Nagu, Pargas & den yttre skärgården
Viveca Smeds-Aalto
040 488 60 22
viveca.smeds-aalto@parainen.fi

Turistinformation
visit@parainen.fi
0400 117 123