Hoppa till innehåll

Camping i den finska skärgården

Letar du efter en unik campingupplevelse? I den finska skärgården kan du slå upp ditt tält mitt i naturen och njuta en lugn omgivning.

Den finska skärgården är en fantastisk plats att gå på camping med sina vackra öar, friska vatten och intressanta djurliv.

Det finns inget som att vakna upp till ljudet av vågor som rullar in mot stranden och doften av saltvatten i luften. Och, glöm inte att ta med din kamera! En av de bästa sakerna med att campa i skärgården är möjligheten att utforska de många små öarna med kajak eller SUP. Hyr en kajak eller SUP och tillbringa dagen med att paddla genom skärgårdens vattendrag, stanna för att simma, fiska eller bara koppla av på en öde strand.

Samlas runt lägerelden för att laga middag och dela historier med varandra. Oavsett om du rostar marshmallows eller grillar några lokala delikatesser, finns det inget som en måltid vid lägerelden i naturen.

Lägerplatser i skärgården

Viktigt att komma ihåg

Skärgårdens ringvägar är ett bra alternativ för dem som reser med husbilar eller husvagnar och vill upptäcka den fantastiska naturen i skärgården.